Sebastian Chitoșcă, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare: ”Îmi doresc ca pe unii să nu-i fi întâlnit niciodată” La cine face, de fapt, referire fostul fotbalist. Fanii și-au dat seama imediat

,
Sebastian Chitoșcă, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare

Mesajul cu subinteles a lui Sebastian Chitosca

[Sursa foto: Instagram Sebastian Chitosca]

Mesajul neașteptat a lui Sebastian Chitoșcă de pe rețelele de socializare. Fanii și-au dat seama imediat la cine face referire fostul fotbalist.


In articol:

Sebastian Chitoșcă a trecut prin foarte multe schimbări anul acesta, a luat parte la aventura vieții lui în care și-a testat limitele în Republica Dominicană și a avut timpul necesar să reflecte asupra vieții sale personale, moment în care a realizat că trebuie să îndrepte anumite lucruri în căsnicia sa.

Se pare că situația nu a fost așa cum a sperat Sebi, iar la scurt timp după ce s-a întors în țară soția l-a părăsit și a cerut ordin de protecție împotriva lui.

Sebastian Chitoșcă, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare

Sebi a trecut printr-o perioadă extrem de grea, deși a încercat să îndrepte greșelile pe care le-a făcut, se pare că lucrurile nu au mers în direcția în care a sperat, drept urmare a trecut printr-o despărțire și un divorț.

După toate momentele grele în care a plâns, a fost trist și s-a luptat să îndrepte lucrurile, se pare că Sebastian a învățat să zâmbească din nou și este mult mai bine.

Sebastian Chitoșcă, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare

Sebi a trecut prin momente grele 

[Sursa foto: Instagram Sebastian Chitosca]

În toată această perioadă grea, Sebi și-a ținut la curent urmăritorii cu tot ce se întâmplă în viața lui, chiar dacă situația nu a fost deloc roz, ba chiar ar fi putut face închisoare dacă ar fi încălcat ordinul de protecție cerut de soția sa.

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă a fost felicitată pentru că a divorțat de fostul concurent de la „Survivor România 2021”: „Comportamentul lui de la Survivor a lăsat mult de dorit”

Recent, acesta a postat pe pagina de Instagram, la secțiunea stories, o fotografie însoțită de un mesaj cu subînțeles. Primul gând al fanilor a fost că mesajul este pentru soția sa care l-a părăsit, însă Sebi nu a oferit mai multe detalii în acest sens.

”Îmi doresc să fii întâlnit niște oameni mai devreme, pe unii mai târziu, iar pe alții niciodată”, a scris Sebastian Chitoșcă pe rețelele de socializare. 

Sebastian Chitoșcă, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare

Sebastian Chitoșcă, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare

[Sursa foto: Instagram Sebastian Chitosca]

Fostul fotbalist regretă că a cunoscut anumite persoane care i-au făcut mai mult rău decât bine,  însă după toate luptele care s-au dat în sufletul lui, Sebi a învățat să zâmbească din nou și să se bucure de viață.

Citeste si: Relația neștiută dintre Sebastian Chitoșcă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce legătură are fotbalistul cu întreaga familie

 

Citește-ne pe

Citește și:

Sebastian Chitoșcă, mesaj cu subînțeles pentru soție?! De necrezut ce a scris fostul concurent de la Survivor pe Instagram

Cercetătorul Octavian Jurma: Suntem la 2, maxim 3 săptămani distanță de vârful valului 5

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Sebastian Chitoșcă a rupt tăcerea după ce s-a speculat că Zanni ar avea o relație cu soția lui. Fostul concurent de la Survivor Români, mesaj dur pe rețelele de socializare:...

Relația neștiută dintre Sebastian Chitoșcă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce legătură are fotbalistul cu întreaga familie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies