Se plimba GOALA prin fata fiului ei de 13 ani! Vezi care este motivul pentru care face acest lucru si ce spune baiatul despre obiceiul ei. Ti se pare normal?

Femeia din imaginea alaturata are un obicei extrem de ciudat, despre care a vorbit cu nonsalanta pentru o publicatie britanica.

Jules Pomerance, in varsta de 44 de ani, nu se sfieste sa se plimbe goala prin casa de fata cu copiii ei desi Jordan, cel mai mare dintre ei, este la pubertate si are varsta de 13 ani.

Ea obisnuieste sa iasa de la dus fara prosop si chiar ii cheama pe copii in patul matrimonial, alaturi de sotul ei, desi este goala. Femeia se apara si spune ca nuditatea este ceva perfect normal si nu are nicio legatura cu sexul.

"Pe baiatul meu cel mai mare nu il deranjeaza, mi-ar fi spus asta, in caz contrar! Nuditatea nu are nimic de-a face cu sexul, eu si sotul meu umblam destul de des goi prin casa, de fata cu copiii nostri. Voi continua acest obicei si cand Jordan se va face mai mare, nu vad cu ce gresesc", spune Jules.

Baiatul in varsta de 13 ani sustine ca nu i se pare ca obiceiul mamei lui este iesit din comun.

"Nu sunt deloc deranjat de ceea ce face mama si nici nu ma simt jenat cand o vad goala. Nu mi se pare ca fac ceva gresit. Nu e ca si cum a inceput sa faca acest lucru dintr-o data, nuditatea este ceva normal la noi in casa".

Psihologii avertizeaza ca astfel de comportamente sunt gresite si ca, pe viitor, copiii ar putea fi afectati. Cum comentati obiceiul femeii?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate