Se crede ca Gheorghe Dinca vrea sa se sinucida! Detalii socante despre monstrul din Caracal

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, vine cu dezvaluiri socante in cazul crimelor din Caracal, legate de Gheorghe Dinca.


In articol:

Potrivit acestuia, sunt suspiciuni ca Gheorghe Dinca, principalul suspect, ar vrea sa se sinucida. Intr-o interventie televizata, Tonel Pop si-a exprimat speranta ca acesta sa fie foarte bine pazit in continuare de autoritati.

"Dinca trebuie sa fie pazit ca sa nu fie sinucis. Am doua teorii, cred ca Dinca a fost asigurat, sfatuit ce sa spuna, cum sa spuna cat sa pice bine pe cheia juridica.

"Cred ca aceste nemernicii le-a facut impreuna cu altii. Acesti vecinasi cu care s-ar fi ajutat, sunt cei care stiu foarte multe. Sunt mai multe piste, care sunt puse acolo de jandarmi. Cred ca nu va trai mult. Eu vreau sa fie foarte bine pazit sa nu pateasca ceva", a spus Tonel Pop.

Citeste si: Cum arata femeia despre care se spune ca e iubita lui Gheorghe Dinca

Citeste si: Scrisoare emotionanta transmisa publicului de Nelu Macesanu, tatal Alexandrei

Citeste si: Tatal Alexandrei a reclamat DISPARITIA fetei, dar Politia a raportat PLECARE VOLUNTARA. Din zona Caracalului erau duse fete în mai multe judete din tara

Ancheta continua la casa lui Gheorghe Dinca

Ancheta va continua si astazi la casa lui Gheorghe Dinca, dupa ce anchetatorii au obtinut un nou mandat de perchezitie, valabil 10 zile.

In plus, se intentioneaza aducerea unor utilaje speciale care vor fi folosite pentru scanarea pamantului din curtea lui Gheorghe Dinca.

Potrivit lui Tonel Pop, utilajele pot vedea la o distanta de 3.5 metri sub pamant.

Dupa scanarea initiala, procurorul care se ocupa de caz va decide unde vor fi facute sapaturi.

Citeste si: Răsturnare de situaţie în cazul Caracal: cui aparţin, de fapt, oasele descoperite de anchetatori în pădure

Citeste si: Ce s-a descoperit în telefoanele lui Gheorghe Dincă la percheziția informatică

Citeste si: Incredibil! Ce au gasit anchetatorii pe stickurile lui Gheorghe Dincă! Ce ascundea criminalul din Caracal? "Vorbim despre un prădător sexual"

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate