Scrisoarea unei sotii catre amanta sotului ei: "Intr-un fel te admir"

,

Scrisoarea unei sotii catre amanta sotului ei. Gandurile sincere ale unei femei tradate, transcrise de o tanara jurnalista pasionata de munca ei.


In articol:

Jurnalista Alexandra Gheorghe scrie mult despre relatii si are un talent deosebit sa surprinda emotii puternice in cuvintele pe care le asterne. Asa a facut si cu gandurile pe care i le-a trimis o cititoare de-ale ei, o femeie care a fost tradata de cel care trebuia sa ii fie alaturi la bine si la greu, pana cand moartea i-ar fi despartit.

Scrisoarea unei sotii catre amanta sotului ei

"Nu te urăsc, nu pot să-mi irosesc viaţa urându-te. În inima mea mocnesc sentimente teribil de murdare, iar dispreţul meu faţă de tine sapă adânc în ceea ce te priveşte ca femeie. Te-ai culcat cu soţul meu, nu te condamn, mi-ai furat tot ce aveam mai de preţ, iubirea lui, nu te desconsider, i-ai furat unui copil, tatăl, eşti lipsită de sentimente, iar pentru că eu nu îţi pot purta decât mila, copilul meu să ştii că te urăşte. Ştii ce înseamnă ura unui copil? Nu ştii, nu, pentru că nu ai avut cum să cunoşti sentimentul acesta. Ura unui copil este sinceră, iar ce creşte acum înlăuntrul lui va trebui să îţi dea gândit peste ani. În ochii lui nu vei fi decât o curvă, o femeie care i-a furat copilăria şi tatăl, o hoaţă de amintiri şi de emoţii pe care copilul trebuia să le aibe cu tatăl său.

Într-un fel sau altul eu te admir! Printre multe alte sentimente de repulsie față de tine, te admir pentru că ai reuşit să câştigi o luptă, una nedreaptă, dar ştii cum? Furând, ai furat tot ce eu am construit, iar după ce” ai câştigat” ai demolat totul, ai surpat sentimentele unui bărbat doar pentru orgoliul tău de al vedea distrus în ghearele tale.

Citeste si: Scrisoarea terifiantă a unei mame care a fost obligată să își ucidă fiica: "Îmi amintesc doar că fetița se sufoca sub privirile mele"

Citeste si: Scrisoarea cutremurătoare! "Nu vreau să-mi aduceți flori după ce mor". Asa a asteptat ea moartea, la doar 35 de ani

Citeste si: Scrisoarea unei mame pentru tinerii care i-au violat fiica

De ce te nu te pot urî? Pentru că pur şi simplu ura este un sentiment prea nobil pentru tine. Desfrânatele ca tine nu cunosc valoarea acestui sentiment, iar din partea ta eu nu mă pot aştepta la nimic. Îţi scriu aceste rânduri, iar stiloul îmi găureşte prea adânc foile, pătrunde în ele aşa cum ai pătruns tu în viaţa noastră, distrugând totul. Irosesc cuvinte şi lacrimi, foi prea multe şi amintiri cu bărbatul pe care tu mi l-ai furat atunci când eu aveam cea mai mare nevoie de el, atunci când familia noastră era fericită. Să ştii că încă îl iubesc, iar el încă mă iubeşte pe mine. Eu ştiu lucrurile acestea pentru că simt, spre deosebire de tine sentimentele mele sunt sincere.

Draga mea, îţi doresc să guşti „fericirea” aceasta, iar eu sunt sigură că deja bărbatul pe care îl ai acum lângă tine deja râvneşte după alte femei.

„Nu pot sta lângă tine, pentru că nu îţi pot face rău” Aşa mi-a spus.

Ştii de ce? Pentru ca pe mine mă iubeşte, iar pe tine nu. Pentru că mie nu îmi poate face rău, iar cu tine poate risca. Eşti fragilă şi te compătimesc, murdară pe mâini şi pe tâmple, nu ştii cu cine dormi noaptea în pat şi nici nu o să ştii niciodată pentru că bărbatul pe care tu l-ai furat nu este el, este altul, unul pe care tu l-ai transformat în altcineva, într-un om gol, lipsit de pasiunea pe care o avea când locuiam în sufletului lui. La mine în inima era alt bărbat, acum la tine ce a ajuns? O marionetă care visează din când în când cum să-şi recâştige familia.

Acum totul s-a terminat, asişti din păcate, draga mea la o poveste care s-a terminat. Omul pe care îl voi iubi mereu a rămas la tine. Ştiu că nu ai să grijă de el aşa cum am avut eu, ştiu că nu ai să plângi aşa cum am plâns eu, ştiu că nu ai să suferi şi ca nici copii nu ai să îi faci, dar mă gândesc, ca în toată aroganţa ta de femeie indolenta ai putea măcar să îl iubeşti, nu aşa cum o fac eu, dar măcar pe jumătate. Te rog să te chinui şi să înduri şi tu tot ce am îndurat eu pentru a-l ţine aproape de copilul meu, să suferi şi să plângi, să ţi se rupă inima, iar pernele să le uzi în fiecare noapte. Nu îţi doresc răul, nu, nu vreau să aduc în relaţia voastră dezamăgiri şi regrete, aşa cum ai adus tu în a mea. Eu nu pot face rău unui om, aşa cum mi-ai făcut tu mie, dar îţi doresc să afli şi tu măcar pe jumătate din toată suferinţa pe care am îndurat-o eu primindu-te în gândurile mele. Ai intrat acolo fără invitaţie, încălţată cu tocuri mult prea mari de cutra, dezbrăcată şi fără sentimente. Nu am ştiut niciodată cum să te cataloghez deşi mereu mi-am dat interesul să te înţeleg.

Pentru mine nu eşti decât o amantă. Una ieftină, cu care orice bărbat îşi doreşte să facă sex şi atât, una care nu cunoaşte cu adevărat presiunea şi pasiunea unui cuplu. Femeia de dincolo de uşă, care atunci când intră, zâmbeşte, se preface că face sex, apoi pleacă."

sursa: alexandra-gheorghe.ro

Citeste si: Sechestrata, legata in lanturi si infometata! Timp de 25 de ani nimeni nu a stiut de ea, pana cand au gasit-o intr-o stare inimaginabila

Citeste si: Zodiile predispuse să își saboteze singure relația. Tu stii ce inseamna o relatie?

Citeste si: O scrisoare catre Dumnezeu: asta le-a cerut un profesor elevilor lui sa compuna, insa cuvintele copiilor au depasit orice asteptare

 

Citește și:

Carmen Harra - previziuni despre al doilea tur al alegerilor prezidentiale 2019: "S-au facut niste erori masive"

METEO - Alerta ANM de ultim moment: cod portocaliu de vant puternic. Unde sunt rafale de 120-140 kilometri la ora

Sarmale de post. 5 retete delicioase care vor multumi toate gusturile

Rețetă de măsline pane. Cum se fac, de fapt, acestea și ce tip de măsline trebuie să folosești

Cu cine s-a iubit Zoia, singura fata a lui Nicolae Ceausescu


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies