Scandalos! Profesoara, cercetata ca ar fi abuzat un elev de 14 ani

O profesoara de limba engleza la scoala din comuna Saliste, judetul Alba, este acuzata pentru ca ar fi intretinut relatii sexuale cu un elev in varsta de 14 ani.

Femeia in varsta de 35 de ani este din comuna Ciugud. Aceasta a fost plasata sub control judiciar si nu mai are voie sa predea la clasa. Retinrea a fost facuta dupa ce politistii s-au sesizat din oficiu, in urma unor informatii aflate de seful de post din comuna, cum ca profesoara ar fi avut o relatie sexuala cu un elev in varsta de 14 ani.

„Politia s-a sesizat din oficiu, in urma unor informatii primite din comuna, ca profesoara, in varsta de 35 de ani, ar fi intretinut relatii sexuale cu un elev in varsta de 14 ani. Ea a fost retinuta si prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia. S-a luat masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile”, a declarat, joi, cms. Cristian Marginean, reprezentantul IPJ Alba, potrivit MEDIAFAX .

Se pare ca femeia ar fi intretinut relatii sexuale cu elevul sau in perioada octombrie 2018 - ianuarie 2019, in trei zile diferite.

„In perioada octombrie 2018 - ianuarie 2019, ar fi intretinut relatii sexuale cu un elev in varsta de 14 ani, in 3 zile. In prezent este sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile si i s-a interzis sa predea la clasa”, a declarat procurorul Adrian Cabulea, din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate