Scandal urias dupa aparitia biscuitilor "Ronaldo", sub forma unei scene de viol

Author: Raluca Vitu
Actualizat: 17 oct 2018, 14:55

Jose Goncalves, 47 de ani, proprietarul unei cafenele cu specific portughez din Marea Britanie si-a cerut in mod oficial scuze dupa ce a vandut biscuitii „Ronaldo”, facuti sub forma unei pozitii sexuale.

Jose Goncalves, 47 de ani, proprietarul unei cafenele cu specific portughez din Marea Britanie si-a cerut in mod oficial scuze  dupa ce a vandut biscuitii „Ronaldo”, facuti sub forma unei pozitii sexuale.

Desi totul s-a vrut a fi o gluma, ideea a scandalizat intreaga lume, in contextul actual in care starul Juventus este acuzat de viol.

Proprietarul localului din Worcester, „Our taste of Portugal”, a afirmat ca totul a fost

o gluma si ca lumea s-a amuzat de situatie. Pretul biscuitilor a fost stabilit la o jumatate de lira pentru fiecare bucata.

Valul de critici de pe retelele de socialziare l-au facut pe Goncalves sa isi ceara scuze pentru stiuatia creata.

"Ideea noastra a fost sa facem 30 de prajituri si sa ne amuzam de situatie. Noi si toti clientii care gaseau amuzanta aceasta gluma.

O singura zi. Imi pare rau daca am facut lumea sa se simta prost. Imi cer scuze in fata tuturor", a spus portughezul, adaugand ca il sustine pe Ronaldo deoarece crede in versiunea lui.

Organizatiile dedicate sprijinului persoanelor violate sau abuzate sexual au condamnat vehement idea lui Goncalves.

"Violul sau abuzul sexual sunt lucruri pe seama carora nu ar trebui facute glume niciodata. E dezamagitor sa vedem ca se intampla

asa ceva. Nu e surprinzator ca oamenii se feresc sa recunoasca abuzurile si sa mearga la politie, cat timp violul este tratat ca o gluma", a spus Lydia Johnson, coordonator al organizatiei “Glade Sexual Assault Referral Centre”.

Cine este românul cu care va lucra Cristiano Ronaldo. Echipa Al-Nassr a avut sportivi români, în trecut

Ancheta in cazul acuzatiilor de viol aduse impotriva fotbalistului Cristiano Ronaldo a fost redeschisa de autoritatile din Las Vegas.