Scandal intre ONG-uri pe tema eutanasierii cainilor fara stapan

Atat iubitorii de animale cat si sustinatorii eutanasierii cainilor au avut cateva minute pentru a-si exprima punctul de vedere si pentru a propune modalitati de aplicare a legii.

Ordinea stabilita initial nu a mai fost respectata de nimeni si dezbatera publica era cat pe ce sa degenereze. In timp ce iubitorii de animale propuneau extinderea perioadei in care un caine fara stapan ar putea fi adoptat, ONG-urile care sustin eutanasierea nu sunt de acord cu mutarea cainilor in ale zone ale tarii.

In timp ce legea maidanezilor punea pe jar membrii ONG-urilor din capitala si crea discutii aprinse, la sediul ANSVSA iubitorii de animale protestau in fata institutiei, cu diferite pancarde si afise.

Normele aplicative ale legii ar trebui sa fie trimise primariilor pana la sfarsitul lunii noiembrie insa, reprezentantii ANSVA sustin ca incerca sa stabileasca mai repede modalitatile de aplicare. Cert este ca si reprezentantii institutiei au tinut musai sa precizeze ca vor sa gaseasca o cale de mijloc pentru a multumi pe toata lumea.

##VIDEO83771##

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate