Scandal de zile mari între Constantin Enceanu și Grigore Leșe. De la ce a pornit totul: ”Nu o să-l cheme nimeni la nunți”

,
Scandal de zile mari între Constantin Enceanu și Grigore Leșe

Scandal de zile mari între Constantin Enceanu și Grigore Leșe

[Sursa foto: Facebook]

Constantin Enceanu a reacționat dur după ce Grigore Leșe a spus că cei care cântă la nunți nu sunt artiști, ci ciubucari.


In articol:

Nu este primul scandal de acest gen între interpreții de muzică populară, dar iată că o astfel de dispută a avut loc și între Constantin Enceanu și Grigore Leșe, ca urmare afirmațiilor pe care cel din urmă le-a făcut cu privire la profesia de artist.

Constantin Enceanu, replică dură pentru Grigore Leșe

De mai bine de cinci ani de zile, Constantin Enceanu și Grigore Leșe nu-și vorbesc, de pe vreme când erau jurați într-o emisiune TV, iar neînțelegerile au apărut între ei, de atunci fiecare și-a văzut de cariera sa.

Scandal de zile mari între Constantin Enceanu și Grigore Leșe

Scandal de zile mari între Constantin Enceanu și Grigore Leșe

[Sursa foto: Facebook]

Recent, Grigore Leșe a făcut niște afirmații care l-au deranjat teribil pe Constantin Enceanu, asta pentru că artistul a spus despre cei care cântă la nunți că nu sunt artiști, ci ciubucari, iar el nu se pretează să facă acest lucru.

”Sunt artist, nu ciubucar, să cânt la nunți. Am fost invitat, dar nu merg. Talentul nu e de ajuns, mulți confundă Conservatorul cu Academia de muzică, cu Școala populară de artă, unde se poate duce mai oricine plătește”, a spus Grigore Leșe, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Ce i s-a întâmplat lui Constantin Enceanu la filmarea clipului dedicat lui Petrică Mîţu Stoian: "S-a auzit"

Reacția lui Constantin Enceanu nu a întârziat să apară și a ținut să-l pună la punct pe interpretul de muzică folclorică spunându-i că folosește niște termeni pe care nu-i cunoaște, iar mai mult decât atât, acesta nu cântă la nunți pentru că nu este invitat.

Scandal de zile mari între Constantin Enceanu și Grigore Leșe

Scandal de zile mari între Constantin Enceanu și Grigore Leșe

[Sursa foto: Facebook]

Artistul a mai spus că nu este deloc ușor să cânți la nunți și că e un mare efort, însă Grigore Leșe nu are de unde să știe acest aspect. 

”Grigore Leșe știe ce înseamnă cuvântul ciubucar, a căutat în DEX? Nu cunoaște noțiunea cuvântului, să citească sensul cuvântului, mai și zice că are atâtea școli și facultăți. Cine îl ia pe el la nunți? Are una la 10 ani. Nu o să-l cheme nimeni la nunți pentru că muzica lui nu se pretează pentru nunți. Prin urmare, dacă n-a fost la nunți, nici nu are de unde să știe cum e. E ușor de zis din gură, că mergi și petreci, bei. Cânt cam 2-3 ore, de curg apele de pe mine! În plus, trebuie să ai grijă să ai mereu vocea la parametri foarte înalți, pentru că ești artist, nu te poți prezenta oricum ”, a declarat Constantin Enceanu, pentru  Ego.ro.

Citeste si: Constantin Enceanu suferă și acum după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: "Îmi este foarte greu să îl văd acolo"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Constantin Enceanu suferă și acum după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: "Îmi este foarte greu să îl văd acolo"

ANPC răspunde după ce Blue Air a făcut plângere penală la Parchetul General: Au păcălit cu bună știință câteva sute de mii de pasageri

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ce notă a luat la Bacalaureat Alin, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian. Acesta va continua studiile în domeniul muzical

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies