Scandal de proporții în casa dragostei, Adelina răbufnește: ”Dacă deschizi gura o să fie rău...” Urmărește o nouă ediție Puterea Dragostei, vineri, 25 iunie, de la 11:00 și de la 17:00, Kanal D

,
Scandal de proporții în casa dragostei, Adelina răbufnește: ”Dacă deschizi gura o să fie rău...”
Adelina atacată din toate partinele de concurenți[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vineri, 25 iunie, urmăriți o nouă ediție incendiară Puterea Dragostei, la Kanal D.


In articol:

Certurile se țin lanț în casa dragostei, tensiunile dintre concurenți sunt tot mai intense și nu dau semn că se vor încheia prea curând. Adelina, una dintre cele mai noi concurente din casa Puterea Dragostei, face o criză de nervi și izbucnește în lacrimi. Fata nu mai poate face față atacurilor concurenților care vin din toate părțile.

 Adelina se ia la harță cu Comănici, acesta a atacat-o, iar bruneta și-a ieșit din minți și a trecut la amenințări.

Scandal de proporții în casa dragostei, Adelina răbufnește: ”Dacă deschizi gura o să fie rău...”
Adelina vrea sa plece acasa[Sursa foto: Captură KANAL D]

”Dacă deschizi gura o să fie rău...lasa-mă...în pace, nu vă mai suport... Nu mai vreau, vreau să plec acasă, votați-mă, eliminați-mă, nu mai vreau să stau...nu mai vreau, Mariana, să stau, nu mai pot...”, a spus Adelina printre lacrimi.

Atacurile concurenților au adus-o la limita răbdării pe Adelina, deși nu se află de mult timp în competiție. Fata nu a fost trecută cu vederea nici de Adriana, care îi aruncă vorbe stânjenitoare.

”Aragaz cu patru ochi”, i-a spus Adriana.

”Da, foarte bine, aragaz cu patru ochi, am la ochi numai 200 de euro, tu nu ai în total 200 de euro.”,

a spus Adelina.

Citeste si: Marinescu, insulte grave la adresa lui Comanici! "Cum erai tu afara asa esti si aici cu mana intinsa sa-ti mai dea si tie ceva!" Urmariti o editie incendiara Puterea dragostei, miercuri, 23 iunie 2021, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Maria, lacrimi amare pentru Marinescu

Maria și Marinescu nu mai formează un cuplu, însă blondina încă îl iubește și dă semne că nu ar vrea să renunțe la el, însă acesta pare că se orientează spre una dintre cele mai noi concurente, Adelina.

Maria și Marinescu au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, multe împăcări și despărțiri. Maria este extrem de afectată de despărțirea de partenerul său, iar prezența lui o doare.

Scandal de proporții în casa dragostei, Adelina răbufnește: ”Dacă deschizi gura o să fie rău...”
Maria și Marinescu pusi din nou in fapt[Sursa foto: Captură KANAL D]

  ”Nu am de ce să intervin dacă fericirea ta este Adelina. Acum o să zică că îi fac rău, că dau în el, că nu știu ce fac, pentru ce?”, a spus Maria.

”Tatăl tau din nou nu este de acord cu el?”, a întrebat-o Cristina Mihaela.

”Doar tata...”, a spus Maria printre lacrimi.

Scandal de proporții în casa dragostei, Adelina răbufnește: ”Dacă deschizi gura o să fie rău...”
Maria suferă după despartirea de Marinescu[Sursa foto: Captură KANAL D]

”Ce părinte ar fi de acord să-și vadă fata plângând întruna și la televizor să o vezi că o face cineva să sufere.” a spus una dintre concurente, în apărarea Mariei.

Certurile dintre Alexandra și Codruț continuă, cei doi nici nu vor sa se împace, dar nici să termine scandaul în care sunt implicați. Aceștea își aruncă cuvinte grele.

Citeste si: Mariana arunca bomba! "M-am hotarat sa lupt pentru tine! Te iubesc!" Pe cine vrea sa cucereasca concurenta si ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei, joi, 24 iunie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mariana arunca bomba! "M-am hotarat sa lupt pentru tine! Te iubesc!" Pe cine vrea sa cucereasca concurenta si ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei, joi,...

Ministrul Mediului, întrebat cât se mai fură din păduri: Este imposibil de spus

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Marinescu, insulte grave la adresa lui Comanici! "Cum erai tu afara asa esti si aici cu mana intinsa sa-ti mai dea si tie ceva!" Urmariti o editie incendiara Puterea...

Raluca Munte de la Puterea Dragostei, momentul adevărului: „Noi formăm un cuplu deja...” Ce a dezvăluit despre Ricardo?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies