Satula de bataile incasate si de umilinte, o tanara din Pitesti a cerut ordin de restrictie fata de tatal sau!

Va avertizam ca urmeaza o poveste socanta cu imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

Un telefon primit de la scoala ar fi stat la baza rabufnirii animalice, sustine avocata fetei. Parintele a fost anuntat ca fiica lui are catalogul plin cu absente si o medie ce nu-i va fi incheiata.

Fata a povestit ca bataile au fost in reprize. Ultima, la patru dimineata, cand ar fi fost trezita din somn pentru o noua corectie.

Dupa tot abuzul, cei doi parinti si-ar fi luat fiica de mana si ar fi dus-o la scoala, cheala si lovita, ca sa o umileasca in public. In fata unei astfel de imagini socante, dascalii au anunat politia.

Sinistru e ca si diriginta stia de chinul pe care fata il indura de multa vreme. Dupa ani de batai inimaginabile, fata si-a reclamat tatal. Monstruoasa fapta e incadrata la loviri si alte violente, dar, de teama ca parintele ar putea scapa fara o pedeapsa pe masura gestului, tanara a cerut ordin de restrictie. Mai mult, ea vrea ca ambii parinti sa-i plateasca pensie de intretinere ca sa-si poata continua studiile. Tatal acuzat, patronul unui restaurant din oras, nu a putut fi contactat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate