Sanii, arma perfecta de cucerit in club VIDEO

Sa stiti ca marimea nu conteaza doar pentru noi, femeile, ci si pentru dragii de barbati. Ia opriti unul, oricare, pe strada, si intrebati-l ce prefera… sanii mici, sau sanii mari? Va asigur ca o sa castige detasat a doua varianta! Norocul nostru e ca putem jongla mai bine decat ei!

Mere, pere in panere, sanii lor sunt arme grele! Toate petrecaretele din cluburi s-au inscris in concursul de ademenit barbatii. Pentru a castiga, fiecare domnisoara se bazeaza pe rotunjimile sale. Asa ca sunt la moda cele mai decoltate bluzite, maieuri, sau rochii.

Femeile stiu care le sunt atuurile. Asa ca sunt constiente ca un bust dotat si dezvelit cat mai mult, le va transforma in adevarati magneti de barbati.

Daca e sa ne luam dupa spusele domnilor, atunci… cu cat e circumferinta bustului femeilor mai mare, cu atat e mai bine. Asa ca domnisoarele cu care mama natura n-a fost atat de darnica, trebuie sa improvizeze. Au si cu ce! S-a inventat siliconul… sau exista bustierele si sutienele push-up.

Intotdeauna privirea unui barbat se va afunda intr-un decolteu adanc, mai rau decat musca in lapte sau laba ursului in miere. Dar in acelasi timp, femeilor le place sa fie privite. Deci castiga ambele sexe. Exista totusi si domnisoare care cred ca a fi cat mai darnica in ceea ce priveste largimea decolteului, nu e ce mai buna solutie.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate