Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Pe urmele giganților preistorici, în Țara Hațegului

Author: Diana Tilă
Actualizat: 06 iun 2023, 08:56
Foto(5)

Sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D, în weekendul dedicat copiilor, ”ROventura” ne invită într-o călătorie fascinantă, menită să le aducă celor mici, dar și celor mari, bucurie deplină!

Vom păși pe urmele giganților preistorici, pe Valea Dinozaurilor, așa cum frumos e numit acest traseu unic din Țara Hațegului. Existența dinozaurilor pe aceste meleaguri, precum și poveștile de la poalele Retezatului dau identitate acestei zone speciale a României.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, escapadă la Codlea

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Pe urmele giganților preistorici, în Țara Hațegului

Cu mic, cu mare, vom pătrunde împreună, alaturi de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ” ROventura ”, în lumea cu adevărat fermecătoare a dinozaurilor.

Alături de roventurieni pornim într-o plimbare prin parcul de distracții din Sibișel, care ne va face să pierdem noțiunea timpului, și totul e la o scară impresionantă aici. Cu fiecare pas prin parcul tematic, pătrundem tot mai adânc în pielea unui copil iar distracția e literă de lege aici.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, călătorie în Vrancea, “țara viei și-a vinului”

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

După o binemeritată distracție, ne tragem sufletul la o masă plină cu bunătăți specifice locului pentru ca mai apoi, să pornim din nou într-o nouă aventură, cu … tiroliana.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, emisiune prezentata de George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Ediție de colecție

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Baia Mare, un loc de neuitat

Credit foto: BLC Medi a