S-a descoperit recent: ce se intampla cu vaginul unei femei daca nu mai face sex pentru o perioada lunga de timp? Care este adevarul

,

Este un subiect tabu, dar merita discutat: ce se intampla cu vaginul unei femei daca nu mai face sex pentru o perioada lunga de timp?

In mediul online circula tot felul de informatii potrivit carora, in lipsa activitatii sexuale, vaginul devine mai stramt. Se pare ca acesta nu este decat un mit.

"Multe persoane isi imagineaza ca femeile care fac mai putin sex au un vagin mai ferm, in timp ce femeile care fac mai mult sex au un vagin mai putin elastic. Acest lucru nu este adevarat", spune specialistul in sanatate feminina Jennifer Wider.

Motivul pentru care acest zvon este total fals este unul simplu: muschii vaginului au capacitatea de a-si reveni rapid la dimensiunile initiale datorita faptului ca sunt elastici si isi modifica usor forma si marimea.

 

Citește și:

4 tipuri de sex de care orice cuplu de lunga durata are nevoie. Castiga fidelitatea partenerului prin aceste jocuri erotice

DEZASTRU PLANETAR Banchiza arctică a ajuns la cea mai mică suprafață a sa din istoria măsurătorilor

Cum faceau egiptenii sex. Desfrau antic greu de imaginat explicat in Papirusul Erotic de la Torino

Tehnici de sex pentru avansate! Niciun barbat nu le poate rezista!

Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Editia de miercuri, 28 octombrie - VIDEO


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies