S-a aflat! Ioana Ginghină a pozat nud. Cum a reacționat fiica artistei când a văzut?

,
S-a aflat! Ioana Ginghină a pozat nud. Cum a reacționat fiica artistei când a văzut?
Ioana Ginghina a pozat nud[Sursa foto: Instagram]

Ioana Ginghină i-a recunoscut fiicei sale fapta comisă. Actrița a dezvăluit că a pozat nud. Cum a reacționat Ruxandra, fiica vedetei, când a văzut?


In articol:

Ioana Ginghină este o femeie la locul ei, cu o carieră de succes, care nu a săvârșit fapte care să o rușineze. Însă, aceasta i-a recunoscut fiicei sale, în urmă cu doi ani, că a pozat nud. Cum a reacționat fiica actriței când a auzit?

Ioana Ginghină s-a fotografiat nud. Cum a reacționat fiica actriței

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină pare că este o cu totul ală femeie, s-a axat mai mult pe carieră, iar acum iubește din nou și este pregătită să se căsătorească. Cel mai important lucru este că relația actriței cu fiica ei s-a sudat, iar cele două se înțeleg de minune. 

S-a aflat! Ioana Ginghină a pozat nud. Cum a reacționat fiica artistei când a văzut?
Ioana Ginghina a pozat in reviste pentru barbati[Sursa foto: Instagram]

După divorțul de soțul ei, actrița și-a luat inima în dinți și a purtat o discuție mai profundă cu fiica ei. De teamă ca Ruxandra să nu afle lucruri stânjenitoare despre mama ei din ziare, aceasta i-a mărturisit pe lângă faptul că are o nouă relație și faptul că în urmă cu mai mulți ani a pozat nud într-o revista dedicată acestui lucru.

”I-am spus din proprie inițiativă acum vreo doi ani. Știam că, odată cu divorțul, vor apărea multe titluri și nu voiam să o ia nimic prin surprindere.

A fost o discuție foarte normală”, a declarat Ioana Ginghină.

Citeste si: Ioana Ginghina, DECLARATII INCENDIARE despre sotul ei: "Alexandru Papadopol e..."

Se pare că Ruxandra a reacționată foarte bine la aflarea vești pe care mama ei i-a dat-o. Actrița a mai spus că pe langă faptul că Ruxandra o învață zilnic cum să fie mamă, aceasta îi dă și lecții de viață.

S-a aflat! Ioana Ginghină a pozat nud. Cum a reacționat fiica artistei când a văzut?
Cum a reacționat fiica artistei când a văzut?[Sursa foto: Instagram]

”Poate părea hilar, însă cred că ea mă sfătuia pe mine acum un an cum ar trebui să-mi refac viața. Vorbim foarte mult și multe, dar nu îmi place să dau sfaturi. Povestesc cum a fost la mine și cam atât. Fiecare trebuie să-și trăiască propriile experiențe de viață. Sunt cea care o va susține în tot ceea ce va vrea să facă.

Am încredere în ea. Nu îi dau lecții, le vede și le învață. Nu avem conflicte, chiar nu avem. Discutăm tot ceea ce ar putea deveni un conflict. Negociem tot, astfel încât să ajungem la un numitor comun și câștigător de ambele părți. Nu ne reproșăm nimic una alteia. O iubesc foarte mult, și ea știe asta. Și mai știe ceva ce îi spun în fiecare zi. Ea mă învață zilnic să fiu mamă”, a mai spus actrița.

Citeste si: Ioana Ginghina: "Ruxi e dependenta de gradina. Cand nerecunoascatoare o amenintam ca ne mutam iar la bloc"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum arată Ioana Ginghină în costum de baie? Actrița se laudă cu o siluetă impecabilă la 43 de ani. FOTO

Vești proaste pentru români de la un oficial Engie: 'Nivelul ridicat al preţurilor gazelor naturale s-ar putea menţine în viitorul apropiat'

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Este sau nu de acord fiica Ioanei Ginghină cu aparițiile publice ale acesteia? Au dezvăluit totul la "Teo Show"

Ioana Ginghina: "Ruxi e dependenta de gradina. Cand nerecunoascatoare o amenintam ca ne mutam iar la bloc"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies