S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului

Author: Lavinia Medrea

Care a fost motivul atacului

Sursa: Poliția Română/Canva - colaj Kanal D

Un individ din Iași a împușcat un bărbat care se afla în fața blocului. Atacatorul a fost dat în urmărire generală pentru că este de negăsit, în libertate.

Din fericire, poliția a aflat cine este bărbatul care a împușcat un

alt bărbat în fața blocului în Iași. 

S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași

Individul a comis mai multe infracțiuni violente în Italia, motiv pentru care a fost condamnat. Atacatorul a fost căutat timp de 24 de ore, dar nu a fost găsit, astfel că a fost dat în urmărire generală.

„Pacientul era conștient, dar s-a diagnosticat un pneumotorax drept cu retenția corpului străin.

Citește și: Motivul incredibil pentru care un bărbat și-a ucis soția. A lovit-o puternic cu o cratiță în cap

S a intervenit în urgențe, s-a efectuat stabilizarea pacientului. Sperăm într un prognostic favorabil”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU SMURD Iași.

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

În momentul în care l-a împușcat pe bărbat, individul se afla într-o mașină. Atacatorul are cazier pentru utilizarea de arme violente, iar acum este acuzat și pentru tentativă de omor.

Citește și: Cine este unul dintre frații care au murit asfixiați în groapa pe care au săpat-o. El și fratele lui nu au mai avut nicio șansă

„Ieri, 1 februarie, în jurul orei 21:30, Polițiștii secției numărul 1 poliție Iași au fost sesizați prin apel unic de Urgență 112 despre faptul că un bărbat ar fi fost împușcat pe o stradă din municipiul Iași. Bărbatul a fost transportat la spital”, a informat IPJ Iași. 

Cine este ucigașul Ionelei, tânăra din Gorj în vârstă de doar 19 ani, înjunghiată lângă casa părinților ei. Inculpatul a primit condamnare pe viață

Care a fost motivul atacului

Medicii au declarat că sunt rezervați cu privire la starea pacientului împușcat, iar anchetatorii au declarat că cei doi bărbați se cunoșteau pentru că erau implicați în afaceri ilegale pe teritoriul Italiei. Motivul pentru care atacatorul l-a împușcat pe bărbat este că ar fi avut o reglare de conturi.

Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași, a anunțat că bărbatul a fost împușcat în zona cervicală și a venit singur la camera de gardă.

„În dispeceratul SMURD a ajuns un apel pentru un bărbat de 40 de ani împușcat în regiunea gâtului, SMURD-ul a plecat la această intervenție, dar pacientul a ales să meargă cu o mașină privată. A ajuns direct în unitatea de primire a urgențelor a Spitalului „Sf. Spiridon”, prezenta o plagă produsă posibil de un proiectil de tip glonț la nivelul regiunii cervicale anterioare, deci la nivelul gâtului. Aceasta era penetrantă în torace, pacientul era conștient, dar s-a diagnosticat un pneumotorax drept cu retenția corpului străin la nivelul pleurei”, a declarat medicul Diana Cimpoeșu.

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”