Roxana și Manuela, față în față după ce s-au bătut! Reacția fabuloasă a Roxanei când Manuela i-a cerut scuze

Manuela a mers să își ceară scuze după ce a lovit-o pe Roxana. Au avut loc scene violente uluitoare la "Puterea dragostei", iar asta e prima dată când cele două stau față în față după conflict.Roxana i-a spus că îi acceptă scuzele Manuelei, însă că nu renunță la ideea de a face plângere.

Manuela: Vreau să-ți spun că regret ce s-a întâmplat

Roxana: Așa

Manuela: Și că chiar a fost la nervi. Nu știu ce am avut, am tot fost nervoasă în ultimele zile

Roxana: Te enervezi pe oricine, ești conștientă (...) Mă vezi pe mine cum am buza? Îți accept scuzele, acuma mergem unde trebuie să mergem

Manuela susține că și Turcu i-a lăsat urme, atunci când a strâns-o de gât. Manuela a pus conflictul pe seama faptului că este foarte stresată din pricina faptului că nu știe dacă Andrei Poptelecan se va întoarce în emisiune.

Roxana și Manuela

Roxana și Turcu au refuzat să intre în Gala "Puterea dragostei"!

Roxana și Turcu au refuzat să participe în emisiune în începutul Galei "Puterea dragostei" de astăzi.

Roxana s-a anunțat hotărâtă să meargă să scoată certificat medico-legal și să depună plângere la Poliție.

Andreea Mantea i-a spus Roxanei că Manuela vrea să-i ceară scuze. "Merg, îmi scot certificat și după aia îmi cere scuze", a spus Roxana.

Andreea Mantea i-a atras atenția și lui Turcu să nu facă un gest necugetat, știut fiind că el e foarte impulsiv când e vorba de conflicte.

Roxana, lovită de Manuela! I-a fost spartă buza!

Conflict violent între Manuela și Roxana la "Puterea dragostei"! Manuela a cedat și a lovit-o pe Roxana, spărgându-i buza.

Momentul în care Manuela a lovit-o pe Roxana nu a putut fi difuzat, bineînțeles, în emisiunea "Puterea dragostei". Roxana apare însă cu buza spartă în urma violenței Manuelei.

"Roxana și-a găsit nașul în persoana Manuelei", a spus Bianca, ce i-a luat apărarea Manuelei.

Turcu a fost și el extrem de nervos. După ce Manuela a lovit-o pe Roxana, geamul de la ușă a fost spart. Imaginile au fost absolut uluitoare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate