Român arestat după ce a violat o femeie într-un parc din Italia! Pentru că a băut 20 de litri de vin, bărbatul a uitat detaliile faptei sale

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 26 sep 2022, 18:07

Român, arestat după ce a violat o femeie din Italia

Sursa: PixaBay

Un cetățean român, în vârstă de 40 de ani, este acuzat că a violat o femeie într-un parc din Italia. În apărarea sa, românul susține că nu își mai amintește ce a făcut după ce a băut aproximativ 20 de litri de vin.

Un cetățean român, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat după ce a violat o femeie care își plimba câinele într-un parc din Italia. Potrivit primelor informații, românul nu a putut să le dea prea multe detalii anchetatorilor italieni, motivând că nu își aduce aminte ce s-a întâmplat.

Acesta susține că a consumat o cantitate aproximativă de 20 de litri de vin, motiv pentru care nu știe ce s-a întâmplat. 

Citeste si: Masacru la o școală din Rusia: Cel puțin 9 morți, după ce un bărbat înarmat a deschis focul într-o sală de clasă

Cetățean român, arestat pentru viol în Italia 

Cazul unui român, în vârstă de 40 de ani, face înconjurul presei din Italia.

Bărbatul, care se află în arestul poliției după ce a violat o femeie într-un parc din Italia, susține că nu își amintește ce s-a întâmplat și dă vina pe cei 20 de litri de vin pe care susține să i-a consumat înainte de a comite fapta.

Nu-mi amintesc nimic din acea după-amiază. Eram foarte beat, pentru că băusem mult: vreo douăzeci de litri de vin în ultimele două zile”,

a spus românul la audieri, potrivit La Stampa, citat de adevărul.ro. 

Agresiunea sexuală a avut loc la data de 11 septembrie 2022, în jurul orei 18:00, când femeia ieșise în parc să-și plimbe câinele. Un bărbat care mergea cu bicicleta s-a oprit lângă ea, a început să-i vobească, după care a târât-o la marginea pistei de biciclete, unde a agresat-o sexual.

Victima a încercat în zadar să scape și  a strigat după ajutor, însă în zona respectivă nu se mai aflau alte persoane care să o audă și să îi ofere ajutorul.

După agresiune, bărbatul a dispărut cu bicicleta din parc, iar femeia a reușit să alerteze autoritățile. A fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, anchetatorii l-au identificat pe român. 

Alexandra Măceşanu trăiește!

Citeste si: Certificatul de virginitate, interzis de ONU, dar eliberat de medicii români. Sute de minore sunt obligate să se supună acestei practici barbare

Violatorul a amenințat că aruncă în aer locuința fostei soții 

Violul comis asupra femeii din parc nu este prima infracțiune a românului în vârstă de 40 de ani. Acesta a avut, de-a lungul timpului, mai multe probleme cu poliția din Italia. Mai întâi, a fost implicat într-o altercație cu un funcționar public, iar ulterior a amenințat că aruncă în aer locuința fostei soții, de care s-a despărțit de curând.   

Momentan, identitatea bărbatului nu a fost dezvăluită de presa din Italia. 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies