Robin Williams a descoperit ca are un caine gay

Cainelel lui Robbie Williams e gay

Robin Williams are un caine de companie despre care spune ca este gay, insa se plimba impreuna, actorul fiind "foarte sigur de propria sexualitate".

Actorul a povestit ca petrece mult timp afara cu animalul sau de companie, un mops gay pe nume Leonard.
Robin Williams, in varsta de 60 de ani, locuieste in prezent cu sotia sa, Susan Schneider, la periferia orasului San Francisco, iar printre activitatile sale de relaxare se numara caiacul si ciclismul. "Este timpul meu de gandire si este foarte terapeutic", a spus actorul.

"Am si un mops gay pe nume Leonard, pe care il scot la plimbare pentru ca eu sunt foarte sigur de sexualitatea mea. El are un partener si cei doi planuiesc sa adopte o pisica siameza impreuna. Suntem foarte moderni", a mai povestit Williams.

Starul, care are trei copii - Zachary, de 28 de ani, Cody, de 19 ani, si Zelda, de 22 de ani -, a vorbit si despre viata sa de familie, spunand ca abia asteapta sa aiba nepoti si planuieste sa fie un bunic "dragut si uituc".

"Planuiesc sa fiu un bunic dragut si uituc, de genul «O Doamne, unde e copilul? Ce-am facut cu copilul?»
", a spus el. "Iubesc copii, dar sunt un public dificil. Cand ii citeam Zeldei povesti interpretandu-le cu tot felul de accente, ea obisnuia sa ofteze si sa-mi spuna s-o las balta si sa citesc cu o voce normala", a mai povestit Williams.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate