Robbie Williams: "As face sex gratis cu Brad Pitt". Uite ce suma cere pentru o relatie intima cu un alt barbat!

Robbie Williams: As face sex gratis cu Brad Pitt. Uite ce suma cere pentru o relatie intima cu un alt barbat!

Cantaretul Robbie Williams a spus recent pe un chat, intr-o discutie cu mai multi prieteni si cu sotia sa, Ayda Field, ca singurul barbat cu care ar face sex gratis este Brad Pitt.

In timpul conversatiei de doua ore, participantii au facut glume legate de suma minima pe care ar solicita-o pentru a intretine raporturi intime cu un alt barbat. In timp ce prietenii sai ar lua in considerare o astfel de oferta pentru circa 5 milioane de dolari, Robbie Williams a spus ca ar fi dispus sa faca sex cu un barbat pentru 2 milioane de dolari.

Sotia sa, actrita Ayda Field, i-a atras atentia ca a subminat competitia, cantaretul raspunzandu-i ca "nu se stie ce ar putea iesi din asta". "Iubito, ai putea avea o masina noua de Anul Nou. Nu se stie, sa speram. Eu sunt cel mai ieftin", a glumit el in continuare.

Insa pentru a face sex cu Brad Pitt, Williams nu ar cere niciun ban. "Este vorba de 2 milioane de dolari pentru Mos Craciun, dar este gratis pentru Brad Pitt. Cat ar trebui eu sa-l platesc pe el?", a mai spus cantaretul britanic.

Desi face glume legate de o posibila relatie intima cu un alt barbat, Robbie Williams isi propune pentru noul an sa fie un sot mai bun. Cantaretul, care va lansa un nou album in 2012, a spus ca isi mai doreste sa fie in forma si sa arate cat poate de bine, ca star pop.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate