Revoltator! Profa asta si-a obligat un elev de doar 13 ani sa intretina relatii intime cu ea, in fiecare zi, timp de 9 luni! Ce s-a intamplat apoi a socat toata comunitatea

Alexandria Vera, o profesoara din statul american Texas, a pledat "vinovat" pentru acuzatiile de intretinere de relatii sexuale cu un minor, in forma agravanta.

Profesoara a dezvaluit ca a facut sex cu elevul ei aproape zilnic, timp de 9 luni, timp in care a si ramas insarcinata. Ea a fost acuzata pentru acuzatia de abuz sexual in forma continuata asupra unui minor, ceea ce ii putea aduce o condamnare la inchisoare pe viata, insa a pledat vinovat pentru un delict mai putin grav, ce ii poate aduce 30 de ani de inchisoare.

Cei doi s-au cunoscut la gimnaziul pe care il frecventau amandoi, ca profesor si elev iar parintii baiatului stiau de aceasta relatie, femeia participand la petreceri ale familiei, unde era prezentata ca iubita fiului lor.

Acum in varsta de 14 ani, elevul se afla intr-o familie adoptiva pentru inca un an. Parintii au primi un ordin judecatoresc de a merge la cursuri de parenting si terapie psihologica.

Tanara profesoara a avortat copilul.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate