Reprimarea fanteziilor sexuale sau o păpușa gonflabilă

,

Reprimarea fanteziilor sexuale poate fi de multe ori cauza unor frustrări permanente în relația dintre parteneri și adesea conduce la un deznodămant ușor de anticipat. Prejudecățile ne urmăresc pretutindeni și ne fac să avem teama de a ne exprima dorințele și preferințele, dacă acestea par mai ciudate decât cele unanim exprimate. Pulsiunile sexuale și curiozitatea de a experimenta fac parte din natura noastră și este firesc uneori să avem neliniștea de a cere și de a încerca ceva ce unora la poate părea mai ciudat.

Sentimentul de frustrare pe care îl implică refuzul sau necooperarea dintre parteneri duce la slăbirea relației și grăbirea rupturii. Lipsa de sentimente autentice poate fi de multe ori cauza unui astfel de refuz. Normal este, ca atunci când doi parteneri se iubesc și se simt atrași unul de altul să nu își refuze nimic și să aibă curiozitatea de a experimenta și de a căuta împreună să obțină clipe de reală plăcere.

Refuzul constant va duce chiar la probleme de comportament, care în timp vor avea și alte implicații decât cele legate de modul de manifestare din dormitor. Bagajul emoțional negativ potate genera și acte de violență și complexe personale de durată, chiar și acuze privind incompetența sexuală. În astfel de situații mulți încearcă să dea vina doar pe partener, protejându-se pe sine de orice fel de acuzații. Adesea vina  aparține ambilor parteneri, lipsei de comunicare și chiar unei incompatibilități sentimentale.

 

Acuzele pe nedrept au implicații negative asupra  exprimării și dorințelor personale. Pentru a scapa de aspectele negative este de preferat să analizăm lucrurile la rece și să încercăm să fim cât  mai realiști cu noi înșine. Iar dacă acea relație nu aduce niciun fel de mulțumire și lucrurile nu se pot armoniza în  niciun fel, decizia va trebui să fie cea corectă, oricât de dureros ar fi totul. Mai bine suferim la început, înainte de a se instala o oarecare formă de dependența, decât mai târziu, când hotărârea ar fi mai greu de acceptat.

Lucrurile pot fi la fel de tensionate și în cazul unei persoane aflate în căutarea unui alt partener. Chiar dacă fiecare persoană este conștientă în mare măsură de înclinațiile sale sexuale, își cunoaște în mare masură preferințele și știe ce și-ar dori de la un partener, uneori are un trac în a face pasul decisiv, de teamă să nu fie refuzat sau blamat pentru preferințele ei. Întotdeauna începuturile de relații pot să aducă multe anxietăți, dar și o pasiune nebună ce poate izvorî din atracția puternică dintre cei doi parteneri.

Există suficientă literatură de specialitate pentru a ne face să fim conștienți că această nevoie carnală nu este ceva de condamnat și că satisfacerea ei face parte din esența vieții noastre. Fară exprimarea liberă și fără eliberarea pasiunilor nu am fi compleți. Limitările și frustrările ne pot conduce la un comportament uneori stupid și neadaptat.

În căutarea celor mai incitante modalități de a ne exprima nevoile primare nu suntem singuri. Există o multitudine de alte persoane care simt și gândesc la fel ca noi și care pot devni partenerii noștri ideali. Fanteziile sexuale fac parte din identitatea noastă și nu trebui să fie reprimate. Ele sunt parte integrantă din ceea ce suntem noi și din esența fiineței noastre. Satisfacerea lor ne aduce fericire și normalitate. Nu este nimic greșit să încerci tot ceea ce se poate pentru a-ți descoperi identitatea. Ceea ce te sperie uneori, s-ar putea să nu fie ceva pe cât crezi că este de grav.

Dacă îți reprimi dorințele și nevoile nu te poți simți niciodată împlinit. Nu trebuie să crezi că este ceva în neregulă cu tine și că trebuie să te schimbi pentru a fi la fel ca ceilalți. Suntem diferiți și ne găsim împlinirea în a ne exprima în mod diferențiat. Dacă îți accepți nevoile și fanteziile vei avea un control mult mai mare asupra sinelui și te vei simți mult mai fericit. Nu este nimic greșit să dorești să vorbești cu partenerul tău despre dorințele tale și despre ceea ce consideri că te poate face să te simți împlinit.

Linia dintre normalitate și diferit este foarte fină. Atâta timp cât ceea ce simți și îți dorești este uman,  poți controla mult mai bine fiecare aspect al vieții tale și poți trai mult mai liniștit alături de partenerul pe care îl consideri potrivit.

Aceasă temere pe care o poate avea orice partener, de a cere ceva ce poate fi refuzat, va conduce de multe ori la căutarea unor alternative care permit satisfacerea acestei necesități. Cumpărarea de jucării sexule, cum ar fi o papusa gonflabila pot elibera o parte din acest stres. Uneori aceasta poate fi singura alternativă pentru a menține  sănătatea mentală în privința acestor nevoi și dorințe speciale.

Tehnologia folosită la ora actuală pentru a realiza aceste păpuși folosește materiale menite să confere caracteristici cât mai apropiate celor naturale. Întrebuințarea acestor produse nu implică riscuri și te poate ajuta să îți satisfaci toate fanteziile pe care ți le-ai refuzat. Apelând la această variantă poți experimenta în orice condiții orice îți dorești, fără să-ți reprimi pornirile.

Pentru a consulta oferta și pentru mai multe detalii acesează site-ul Incitant.ro!

 

Citește-ne pe
Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

Profesor român: 'Maximul de ipocrizie e să vorbești despre România educată, Guvernul tău să fie plin de plagiatori și să dai 2% pentru educație!'

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

6500 oameni au murit pentru Cupa Mondiala din Qatar! Chiar asa e?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies