„Repede, că au omorât copiii”. Doi minori din Gorj au ajuns în stare gravă la spital, după ce un TIR a strivit mașina în care se aflau

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 mar 2023, 15:45

Șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului și a lovit patru mașini

Sursa: observatornews.ro

Doi copii de doar 8 și 12 ani au ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau a fost strivită de un TIR, în Gorj. În momentul producerii accidentului, mașina se afla în fața casei.

O șosea din Gorj s-a transfomat, în doar câteva clipe, în cel mai sumbru loc pe care doi

copii l-au văzut vreodată. Aflați în mașină, au tras sperietura vieții lor, după ce un TIR a strivit autoturismul.

Doi copii din Gorj au ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau a fost strivită de un TIR

Un copil de opt ani și unul de 12 ani au ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau a fost strivită de un TIR, chiar în fața casei.

Șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului și a lovit patru mașini, una dintre ele fiind chiar cea în care și copiii se aflau, alături de mama lor. Minorii au ajuns imediat la Spitalul din Craiova și la cel din Filiași.

Șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului, deoarece una dintre roți explodase, iar prima mașină lovită a fost una care se deplasa pe celălalt sens de mers.

După ce a lovit autoturismele, TIR-ul s-a oprit într-o curte, la doar câțiva pași de pereții locuinței. Fata, în vârstă de 12 ani, a fost transportată la spital cu ajutorul elicopterului SMURD, fiind în stare de inconștiență.

Citește și: Prăpăd pe o șosea din Buzău. Un tată și fiul său, răniți în urma unui accident produs în lanț. Băiatul de 21 de ani a intrat în stop cardio-respirator

Mama celor doi copii care, în acel moment, așteptau să plece la școală, a fost dusă la Spitalul din Craiova cu ambulanța. Șoferul TIR-ului a refuzat să fie transportat la spital, deoarece a suferit răni minore, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Mama adolescentului de 17 ani, care a fost bătut în parc, vrea să găsească vinovații

Un băiat de doar 17 ani a fost bătut, într-un parc din Timișoara, iar rănile provocate nu îi permit să își amintească ceea ce s-a întâmplat.

Mai mult decât atât, la scenele violente mai asistaseră câteva persoane, dar niciuna nu a intervenit, iar minorul a încasat pumni și picioare din partea agresorilor. Mama băiatului nu poate să stea cu mâinile în sân și nici să treacă acest incident cu vederea.

La ce facultate merge Iuliana Beregoi? Vedeta are planuri mari după absolvirea clasei a XII-a

„El nu îşi aminteşte nimic. L-am sunat pe prietenul lui şi mi-a spus că a venit un grup, în jur de 20 de copii, şi l-a agresat din cauza unei mingi. L-au lovit doi copii, a căzut, a venit cu capul de un gard. Norocul lui a fost că nu s-au mai ridicat. Nimeni nu a intervenit, nimeni nu l-a ajutat. Fizic este bine, doar umflat la faţă.

Citește și: „Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani”. Mesajul de adio trimis de Cristian Stănilă, înainte de a se sinucide, în Vrancea

Se rupe sufletul în părinte, mai ales când copilul tău nu îşi aminteşte. Abia îşi aminteşte de noi, de mine, de tată, de fratele lui deloc. E crunt. Cei de la spital, ne-au spus că a mai fost un caz de la spital, dar a fost mult mai grav. El nu ştie cum a ajuns acasă”, a povestit aceasta, conform sursei menționate anterior.