Renunță la telefon și conectează-te cu tine! Pictura pe numere te va ajuta să te echilibrezi

,

Îți petreci timpul conectat la telefon și social media de dimineață până seară? Deja numărul de ore petrecut rezolvând task-urile de la job și pe rețelele de socializare concurează cu numărul de ore dormite? E momentul să schimbi asta și să îți îndrepți atenția către tine și nevoile sufletului tău.

Abandonul de sine și cufundarea în online ajung să îți deformeze realitatea și să nu mai ai timp pentru tine, pentru a te conecta la realitatea ta emoțională, fapt ce duce la creșterea nivelului de stres. Renunță la telefon și gadget-uri și îndreaptă-ți atenția către activități de petrecere a timpului liber, care să te ajute să te conectezi cu tine. O astfel de activitate este reprezentată de pictura pe numere.

Pictura pe numere te ajută să te echilibrezi

Pictura și culorile te vor ajuta să te deconectezi de la grijile cotidiene și îți vor da ocazia de a construi cadrul perfect de meditație și conectare cu valorile tale interioare. Terapia prin pictura pe numere este alegerea ideală, mai ales dacă nu ești chiar un Picasso.

Terapia prin artă este recomandată atât de psihiatri, cât și de psihologi în cazuri de tulburări psihice grave, dar și în cazuri de stres sau anxietate. Iată de ce este atât de apreciată pictura pe numere ca formă de terapie:

  • te ajută să te eliberezi de sentimente negative refulate;
  • este o metodă de relaxare, prin care poți elibera stresul acumulat;
  • te ajută să îți dezvolți capacitatea de concentrare;
  • în timp ce lucrezi la un tablou, vei intra într-o stare meditativă în care vei avea ocazia de a-ți conștientiza gândurile negative și blocajele;
  • te ajută să te eliberezi de energia negativă, care va căpăta formă și expresie pe pânza tabloului. Un roșu violent te va ajuta să îți exprimi furia reprimată sau un tablou dominat de tonuri închise te va ajuta să îți conștientizezi starea depresivă în care poate te afli și de care te ascundeai, ”evadând” în mediul online;
  • îți dezvoltă creativitatea și capacitatea de exprimare;
  • te ajută să îți crești stima de sine și să capeți încredere în tine. Un tablou finalizat este opera ta de artă, expresia stării tale sufletești, iar aprecierile primite din partea celor care îl privesc te vor face să capeți încredere în tine și să te simți mai bine.

Pictura te va ajuta să te deconectezi și pentru câteva minute sau ore să îți abați gândurile de la realitatea de zi cu zi și să ”privești” mai mult în interiorul tău, la emoțiile și gândurile ce te ”vizitează” în timp ce dai viață tabloului ales de tine. Indiferent de tema aleasă pentru tablou și de faptul că vei urmări o hartă a culorilor, modul în care le vei combina și le vei așterne pe pânză îți va fi personal și va reprezenta o expresie a sufletului tău.

Intră pe Criando.ro, consultă oferta completă și comandă setul de pictură pe numere care îți stârnește curiozitatea. Indiferent că este vorba despre peisaje, anotimpuri, animale sau mașini, tabloul pe care îl vei picta te va reprezenta de la prima atingere a pensulei pe pânză! Profită de ofertele avantajoase și descoperă cât de important e să petreci timp de calitate chiar și de unul singur!

 

 

Citește-ne pe
Pe aceeși temă:

Cookies