Regina Letizia a Spaniei, testată pentru coronavirus după ce a intrat în contact cu o persoană infectată

Virusul COVID-19 a stârnit panica în familia regală a Spaniei după ce regina Letizia a intrat în contact direct cu o persoană care a fost depistată cu coronavirus.


In articol:

Regina Letizia a Spaniei a fost testată pentru coronavirus după ce a avut o întâlnire cu președinetele francez, Emmanuel Macron şi cu soţia acestuia, dar și cu o membră a guvernului de la Madrid.

Citeste si: Ce se va întâmpla cu coronavirusul când vor crește temperaturile? Specialiștii lămuresc situația

Regina Letizia a Spaniei, testată pentru coronavirus

S-a decis ca reginei să îi fie recoltate probe după ce aceasta i-a strâns mâna și a sărutat-o pe obraz pe Irene Montero, membra guvernului de la Madrid, care ulterior a fost depistată cu coronavirus.

Rezultatele analizelor nu au fost făcute publice deocamdată, însă atât regina Letizia a Spaniei, cât și regele Felipe și-au anulat întâlnirile pentru a nu complica lucrurile. Mai exact, deși joi avea programată o discuție cu secretara Consiliului Europei, regele Felipe a decis să nu mai participe la întâlnire. 

Citeste si: Coronavirus - Recomandări oficiale: cum să-ți dezinfectezi casa

Se pare că cei doi s-au întâlnit în Franța atât cu Emmanuel Macron şi cu soţia acestuia, cât și cu foştii preşedinţi Sarkozy şi Hollande, ceea ce înseamnă că riscul de răspândire a virusului este unul ridicat, în cazul în care regina Letizia a Spaniei și regele Felipe vor fi diagnosticați cu COVID-19.

Citeste si: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm împreună doar la hotel! Să aibă oare probleme în cuplu?

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate