Reality-drama “Mamă din întâmplare” începe din 21 septembrie la Kanal D!

Reality-drama “Mamă din întâmplare” începe din 21 septembrie la Kanal D!

Kanal D lansează miercuri, 21 septembrie “Mamă din întâmplare”, o emisiune reality-drama, care îşi propune să tragă un semnal de alarmă asupra unui subiect tabu: copiii cu copii.

“Mamă din întâmplare” prezintă dramele unor adolescente care devin mult prea devreme mame, dar şi încercările prin care trec familiile acestora.

Telespectatorii Kanal D vor fi martorii unor imagini reale şi dezvăluiri dramatice, într-o emisiune în care mamele adolescente sunt ajutate să-şi descopere, să-şi amelioreze şi să-şi rezolve în cele din urmă problemele cauzate de maternitatea timpurie.
Psihoterapeutul Luiza Udrea va fi alături de tinerele aflate în situaţii disperate, în încercarea de a le împăca pe acestea cu noua situaţie şi de a le face să conştientizeze paşii de urmat în viaţa de mămică. Mai mult, adolescentele, dar şi familiile acestora sunt consiliate în acest proces dificil al schimbării atitudinilor, aşteptărilor şi a modului de viaţă.

“Suprinzatoare şi dureroasă în aceste cazuri este uşurinţa cu care familiile le condamnă pe tinerele fete pentru greşeala făcută , şi asta fie din ruşine faţă de cunoscuţi, fie pentru că le-au fost înşelate aşteptările. De cele mai multe ori fetele sunt părăsite de tatăl copilului, de prieteni şi de colegi, ajungând să lupte singure pentru a depăşi această situaţie dificilă. Tinerele încearcă să dovedească de cele mai multe ori că pot fi mame bune, chiar dacă au un copil înainte de vreme”, a declarat Anca Popa, producătorul emisiunii “Mamă din întâmplare”.

Reality-drama “Mamă din întâmplare” va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 21.00, pe Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate