Reacția Ancăi Serea, după ce fanii au criticat-o că a rămas însărcinată pentru a șasea oară

Anca Serea a anunțat, recent, că va deveni mămică pentru a șasea oară.

De atunci, fosta prezentatoare de știri a primit zeci de mesaje pe conturile de socializare de la admiratorii ei. Unii i-au scris pentru a o felicita, iar alții pentru a o critica pentru faptul că va da naștere din nou.

Reacția Ancăi Serea, după ce fanii au criticat-o pentru faptul că a rămas însărcinată din nou

Despre acest subiect a vorbit chiar Anca, într-un interviu pentru revista Unica. Vedeta a povestit că dorința sa de a avea o familie numeroasă a existat în mintea ei încă de când era copilă. „O familie numeroasă este tot ceea ce mi-am dorit încă de când eram copilă. Ei sunt cea mai mare împlinire și bogăție spirituală, mă simt nemuritoare datorită lor și nimic în această călătorie nu se compară cu legătura între prunc și mamă”, a explicat vedeta.

Citeste si: Anca Serea: ce sex are bebelusul si ce nume va purta! Wow, ce nume RAR, din Biblie!

Citeste si: Imaginile momentului! Anca a vorbit despre al saselea copil: ''Nu ma asteptam.. Un copil este întotdeauna o binecuvantare''

sina si serea

Mai mult, bruneta a dezvăluit că și-a dorit și cel de-al șaselea copil, minunea întâmplându-se chiar fără să fie programată. „Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut.

„Nu am mai făcut deloc mișcare de la începutul anului, din cauza problemelor de sănătate”

serea

Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică”, a povestit Anca Serea. Din nefericire, vedeta s-a luptat dintotdeauna cu o anemie severă, lucru care i-a pus bețe în roate și pe parcursul sarcinii.

anca serea

„Nu am mai făcut deloc mișcare de la începutul anului, din cauza problemelor de sănătate. S-au mai remediat problemele mele, dar nu atât de mult încât să-mi permită să depun un efort. Merg la diverse proceduri, merg la masaj, dar la astea mergeam și înainte”, a declarat Anca Serea.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: fanatik.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate