Razboiul in lumea interlopa ar putea dura mai multi ani dupa uciderea lui Emi Pian! Cum arata acum harta clanurilor interlope! Cine controleaza fiecare zona a Capitalei

,

Razboiul in lumea interlopa poate dura ani dupa uciderea lui Emi Pian! Războiul dintre clanurile interlope din București va dura, poate, chiar şi câţiva ani, spun ofiţeri din Poliţia Română care le monitorizează activitatea.


In articol:

Razboiul in lumea interlopa poate dura ani dupa uciderea lui Emi Pian! Acum, după ce liderul Duduienilor a fost ucis, au început negocierile: sunt în jur de 15 grupări care fac legea în sectoarele Capitalei, relatează Digi24.

Presupusul criminal este sub pază la spital

și e greu de aflat ce s-a întâmplat acolo, pentru că la locul crimei nu au fost camere de supraveghere.

În timp ce Poliţia Capitalei se chinuie să ţină totul sub control, între interlopi se fac deja alianţe, ceea ce va îngreuna ancheta, arată informaţiile Digi24.

Atenția momentului se îndreaptă către  Sectorul 2.  Acest teritoriu este controlat, în mare, de 4 clanuri: 

Razboiul in lumea interlopa poate dura ani dupa uciderea lui Emi Pian!

Razboiul in lumea interlopa poate dura ani dupa uciderea lui Emi Pian!  Clanul Rinu  este protagonist în acest scandal al momentului din Capitală, pentru că unul dintre membrii săi l-a tăiat pe Emil Pian, după un joc de barbut. Cel din urmă murit.  Ciprian Napy, presupusul criminal, este internat în spital, sub pază. Va fi greu de lămurit ce s-a întâmplat, pentru că nu au fost camere și vor trebui audiaţi martori, chiar confruntaţi, or deja au început alianţe între ei pentru a face front împotriva Poliţiei.

Clanul Caranilor  este unul dintre cele mai violente din Capitală. Acum doi ani, DIICOT  a descins în penitenciar pentru că unul dintre membri le promitea celor cercetaţi influenţă în lumea justiţiei.

Mai cunoscut este însă  Clanul Spoitorilor:   Dănuţ Spoitoru  - vărul celebrului Fane Spoitoru, care în anii 90 a tăiat un poliţist cu sabia- a primit ponturi de la un ofiţer antidrog pe care Spoitorii îl plăteau lunar pentru informaţii.

Unii membri ai grupării sunt închişi inclusiv în SUA pentru clonare de carduri. 

Clanul Calu  este condus de  Vasile şi Marcos Calu. Sunt cunoscuţi pentru dosare de mare violenţă și sunt mari consumatori de droguri. Unul dintre ei a fost prins drogat la volan, pe autostradă, în maşină cu o vedetă de televiziune.

Sectorul 3

Clanul Cocalarilor  își exercită influența şi asupra unei părți din teritoriul Sectorului 2, dar și în  Sectorul 3. Acest clan a comandat bătaia pentru Bebino, din clanul Sportivilor, spintecat cu sabia la început de an. 

Remus Cocalaru  este un individ extrem de periculos, a stat mulţi ani după gratii pentru fapte de violenţă.  

Clanul Ursari  este prezent, de altfel, în multe localități. Mulţi dintre membri s-au întors acasă în perioada stării de urgenţă din ţările considerate zone roşii. Au şi fost descinderi din cauza lor, cu zeci de poliţişti.

Clanul Chira  activează în zona Pallady și Camil Ressu. Sunt cunoscuţi pentru trafic de persoane, cămătărie și droguri. De regulă, se reinventează pentru a face profit ușor.

Sectorul 4

În  Sectorul 4, lucrurile par mai aşezate, dar mai periculoase. Legea o face indiscutabil  Clanul Sportivilor,  arată informaţiile Digi24. După moartea celui intitulat „liderul lumii interlope din Bucureşti”- Coco Anghel, au rămas alţii în frunte.  Mircea Nebunul  este considerat unul dintre cei mai mari bătăuşi.

Membrii acestui clan au fost implicaţi în scandalul din faţa Parlamentului când o persoană a murit. Comparativ cu Duduienii, acest clan este mai atipic, pentru că membrii nu sunt uniţi prin legături de familie, ci mai degrabă de interese, iar supremaţia și-o impun prin forţă.

Sectorul 5

În  Sectorul 5 , lucrurile stau la fel ca acum 30 de ani.  Cămătarii  sunt şi ei în top, deşi sunt într-un oarecare regres, liderii nu mai au ambiţia de altădată. Ion şi Vasile Balint sau Nuţu şi Sile Cămătaru se află în libertate, cu procese pe rol.

Tot aici comandă şi alte două clanuri:  Ştocarii, cărora le merge extrem de bine pe partea de droguri, şi  Clanul Văncică  - unul dintre cei mai bogaţi lideri interlopi aparține acestui clan. Ei sunt duşmani declaraţi ai Cămătarilor, iar principala precoupare este contrabanda cu ţigări. De altfel, chiar în aceste zile au fost vizitaţi de DIICOT.

Sectorul 6

Sectorul 6  este adjudecat de  Duduieni,  dar pe scenă sunt şi alţii:  Clanul Vasiloi, cunoscuţi pentru traficul de influenţă pe care îl au pe lângă edili locali. La un moment dat, ei chiar se ocupau de ridicarea maşinilor în acest sector.

Clanul Preda  -  Eugen Preda  a devenit cunoscut ca olimpic în adolescenţă- s-a remarcat după furtul de arme din Ciorogârla. Când s-a eliberat din închisoare, le-a incendiat casa rivalilor  Corduneni.

Duduienii  sunt unii dintre cei mai temuţi interlopi şi sunt acum cu sete de răzbunare acum, după ce unul dintre membri a fost ucis. Duduienii sunt o familie foarte închegată. Tatăl lor,  Ion Duduianu, zis Pian, este închis pentru tentativă de omor.

După moartea lui Emi Pian, mai sunt trei frați. Gruparea nu este constituită după o ierarhie clară, nu este o moștenire conturată, fiecare face ce poate și se ajută între ei.

Duduienii vor trebui să plătească o poliță, spun surse din Poliţie. Se așteaptă un act de răzbunare în viitor. Vor fi alianțe și regrupări. Va exista o tendință de răzbunare care poate să dureze și câțiva ani, au declarat pentru Digi24 surse judiciare. Războiul, de altfel, a și inceput. Casa liderului Rinu a fost incendiată imediat dupa crimă.

Citeste si: Ce mesaj a postat fratele lui Emi Pian pe facebook: "Anunț important!" Ce urmează?

Citeste si: Florin Salam a ajuns la SPITAL dupa priveghiul lui Emi Pian! Ce se intampla in aceste momente cu manelistul

Citeste si: S-a aflat adevarul! Cine este adevaratul criminal al lui Emi Pian

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce mesaj a postat fratele lui Emi Pian pe facebook: "Anunț important!" Ce urmează?

Cartel ALFA cere cu fermitate retragerea proiectelor de lege privind vaccinarea obligatorie: 'O acțiune dictatorială a guvernului'

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Florin Salam a ajuns la SPITAL dupa priveghiul lui Emi Pian! Ce se intampla in aceste momente cu manelistul

Cum arata si cu ce se ocupa Izabela, fiica lui Emi Pian! E cunoscuta in toata Europa!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies