Sari la conținut

Razboi intre cele mai iubite actrite ale momentului din Turcia, Neslihan Atagul si Serenay Sarikaya pe tema copiilor! Ce a enervat-o pe actrita din "Dragoste infinita" si cum a raspuns afirmatiilor Mirei din "Yaman"

Razboi intre cele mai iubite actrite ale momentului din Turcia, Neslihan Atagul si Serenay Sarikaya pe tema copiilor! Ce a enervat-o pe actrita din "Dragoste infinita" si cum  a raspuns afirmatiilor Mirei din "Yaman"

Cele doua s-au remarcat recent in cateva replici taioase, insa destul de calculate cu privire la cariera si copii.

Intrebata de reporteri daca isi doreste copii, Neslihan Atagul a fost extrem de diplomata si a spus ca nu este momentul deocamdata ca ea si proaspatul ei sot Kadir Dogulu sa aiba copii. Jurnalistii au insistat pe aceasta tema si au rugat-o sa comenteze afirmatia facuta de Serenay Saricaya cum ca un copil ar avea o influenta negativa asupra carierei de actor.

Neslihan a subliniat inca o data faptul ca ea si Kadir nu isi doresc deocamdata un copil, insa nu considera ca aceasta afirmatie este fondata."Ea are o alta perspectiva asupra acestui subiect, insa consider ca nedreptateste multe femei", a concluzionat Neslihan. (sursa "Viata cu aroma de cafea")
 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net