Ramona Gabor e greu de împăcat!

,

În lumea mondenă, e musai ca declaraţiile extravagante de dragoste să fie făcute în public. Altfel, cum ar mai şti o ţară întreagă cât ai investit în relaţia cu persoana iubită?!

Încurcate sunt căile iubirii noaptea, prin cluburile bucureştene! În timpul unei prezentări de modă, Ramona Gabor a avut parte de o surpriză cum nici Ileana Cosânzeana nu aştepta!!!!! Chiar după ce a defilat pe podiumul dintr-un club bucureştean, într-o ţinută de poliţistă, extrem de sexy, Ramona a primit un coş imens plin cu trandafiri. Să fi fost de la vreun fan înfocat?! Chiar de la cel mai mare, am spune noi! Ramona nici n-a atins frumuseţea de buchet, refuzându-i politicos pe organizatori. Se pare că Gabi Bădălău nu prea a fost băiat cuminte şi a supărat-o destul de rău pe Ramona! Cum altfel ar fi putut brunetă să refuze aşa declaraţie de dragoste, făcută în văzul tuturor! Aşadar, dragă Gabi, se pare că trebuie să munceşti mult mai mult ca să-i recâştigi inima Ramonei! Ramona Gabor şi Gabi Bădălău s-au certat de multe ori şi în cei trei ani de relaţie! Practic, au mers din împăcare în despărţire şi tot aşa. Păcat! Măcar ei să-i meargă bine în viaţa personală, dacă sora Moni nu are noroc în dragoste!

 

Citește și:

George Burcea a dat detalii despre divorțul de Andreea Bălan! Acuză că a fost înșelat!

Cu ce a fost îmbrăcată in sicriu Daniela Cușnir, cântăreața moartă în accident. Apropiații au plâns instant

Exclusivitate! Panica despre masca de protectie la scoala! Florentina Opris: "Cat de repede ati uitat de batista si unghiile taiate!"

În ce stare se află Jador, după ce a fost lovit în plin de o maşină, într-o intersecţie! Detalii de ultima ora!

Transformarea incredibila a lui Bursucu’! Cum arata indragitul prezentator dupa ce a slabit 16 kg


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies