Ramona Gabor a dat lovitura! Cum s-a umplut de bani în Dubai

,
Ramona Gabor
Ramona Gabor[Sursa foto: Facebook/Ramona Gabor]

Ramona Gabor, sora mai celebrei Monica Gabor, fostă Columbeanu, a dat lovitura în Dubai.


In articol:

Ramona Gabor a creat o linie de parfumuri de lux, care merge foarte bine în Dubai.

La 31 de ani, Ramona Gabor și-a făcut un nume în domeniul modei și al parfumurilor. Parfumurile se comercializează la un preț destul de piperat, 150 de euro unul, însă merg foarte bine.

Ramona Gabor s-a gândit inițial să lanseze un parfum cu numele mamei sale, dar succesul a adus-o acum la 10 parfumuri create, cu esențe orientale.

”Mi-am lansat în luna noiembrie această colecţie de parfumuri, Gabor Prive, brenduri speciale şi unice care sper să le placă multora. Acest proiect a luat naştere acum  vreo 2 ani. Mă gândeam atunci să fac un singur parfum care să îi poarte numele mamei mele, un parfum care să îmi amintească de ea şi căreia ei i-ar fi plăcut foarte mult.

Pe parcurs ideea s-a extins şi am ajuns la 10 parfumuri diferite. Momentan am lansat doar 5 pe piaţă, însă în luna decembrie urmează să lansez încă alte 5 parfumuri. E un proiect foarte special pentru mine”, a declarat Ramona Gabor.

Ramona Gabor
Ramona Gabor a dobândit succesul financiar în Dubai[Sursa foto: Facebook/Ramona Gabor]

Ramona Gabor recunoaște că a avut probleme financiare

 Ramona Gabor recunoaște că a avut probleme financiare la începuturile ei în Dubai.

”Am avut începuturi modeste, însă acum simt că da, am tot ceea ce îmi trebuie în Dubai, mi-am cumpărat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectată suficient de bine pentru a îmi dezvolta afacerea, nu cred că-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar. 

Însă, din punct de vedere emoţional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viaţă şi o familie, dar nu cred că sunt pregătită momentan pentru acest pas în viaţa mea”, a mai declarat Ramona Gabor.

Citeste si: Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink! Cine a dat vestea

 

Citește-ne pe
Citește și:

Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink! Cine a dat vestea

Joe Biden se opune proiectului Nord Stream: o afacere proastă pentru Europa

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Cu ce se ocupa Monica Gabor cu adevarat în America

Dupa cinci ani in care nu a mai aparut la TV, Ramona Gabor a ajuns in exclusivitate la "Teo Show"! Aceasta a povestit cum a petrecut Pastele la Bacau, alaturi de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies