Rafaela de la „Puterea Dragostei” a fost bătută groaznic de iubit! Ce decizie a luat bruneta cu privire la fostul partener?

,
Rafaela de la „Puterea Dragostei”
Rafaela de la „Puterea Dragostei” a fost bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă?

Rafaela, fosta concurentă din primul sezon al emisiunii Puterea Dragostei, a trecut prin clip cumplite, după ce a fost snopită în bătaie de fostul iubit.


In articol:

Rafaela Marcaș, a devenit celebră după participarea la ”Exatlon”, iar apoi a mers la Puterea Dragostei, unde nu a petrecut pre mult timp în emisiune.

Frumoasa brunet trece prin momente îngrozitoare, după ce fostul ei iubit a intrat în mod abuziv în casa ei și e a agresat-o atât verbal, cât și fizic.

Decizia luată de Rafaela cu privire la fostul iubit

În urma agresiunii, tânăra a luat decizia de a depune o plângere împotriva bărbatului care a bătut-o în propria sa casă. Cu această ocazie, alte antecedente de violență ale acestuia au ieșit la iveală, unele dintre care au fost provocate de consumul excesiv de alcool. Organele de poliție au demarat o anchetă, în urma căreia a fost emis un ordin de restricție. Acestea sunt măsurile luate împotriva agresorului:

 

  • „să păstreze o distanță minimă de 300 de metri față de Rafaela Silvia Marcaș
  • să păstreze o distanță minimă față de domiciliul ei,
  • să păstreze o distanță minimă față de reședința acesteia;
  • acestuia i se mai interzice orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu Rafaela;
  • este obligat să se prezinte, periodic, în fiecare zi de luni a fiecarei săptămâni, la secția de poliție competentă cu supravegherea respectării ordinului de protecție”.

 

  • Rafaela de la „Puterea Dragostei”
    Rafaela de la „Puterea Dragostei” a luat o decizie cu privire la fostul iubit

Rafaela a mărturisit ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost agresată

Bruneta a povestit  cum după o ceartă aprinsă, ar fi urmat violențele fostului iubit. Bărbatul a agresat-o fizic pe Rafaela, care a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns cu ambulanța la un spital din București. Fosta concurentă de la Exatlon s-a ales cu o mână în ghips.

Am mai mult de 24 de ore nedormite. Din cauza stresului nu mai pot să dorm. Totul s-a întâmplat aseară (marți seară, n.r.) în jur de ora 1. Fostul meu iubit a sunat insistent la interfon, i-am deschis ușa și a intrat în casă. Imediat a început să se certe cu mine. Eu m-am speriat foarte tare, pentru că nu este prima dată când face așa ceva. El este un tip foarte violent atunci când bea. Am încercat să aplanez toată cearta, am ieșit din casă, iar el când a vrut să vină după mine s-a împiedicat și a căzut, nu era într-o stare prea bună.

Am încercat să-l ajut când l-am văzut în halul acela, am vrut să-i comand un taxi ca să plece la el acasă și să îi pun telefonul la încărcat, pentru că nu mai avea baterie. În momentul în care m-a văzut cu telefonul în mână, a explodat și s-a năpustit asupra mea. M-a agresat. Am contuzii la mână, dureri de cap. În timp ce el mă agresa, a vrut să îmi spargă telefonul. Cu o mână mă ținea pe mine și cu o mână ținea telefonul.

Citeste si: O fosta concurenta "Exatlon Romania" a fost batuta mar de iubit: "Mi-a pus mana in ghips"

Fără să știe, a apăsat pe cele trei butoane ale telefonului și s-a apelat numărul de urgență. Și-a dat seama ce a făcut, s-a cam panicat, a încetat să mai dea în mine și a zis că o să îmi pară rău pentru ce am făcut și a ieșit afară pe ușă.

După doar câteva minute, au venit la mine acasă mai multe echipaje de poliție, inclusiv cei de la SMURD. În timp ce eu povesteam întâmplările  autorităților, el tot mă suna și încerca să mă oprească să nu spun ce s-a întâmplat. Cei de la poliție m-au sfătuit să-l conving să se întoarcă acasă. El s-a întors și imediat a fost dus la secție și eu am fost urcată în ambulanță.

Am stat la spital până la 5 dimineața, mi-au pus mâna în ghips, am o atelă la mână. Când am plecat de la spital m-am dus să depun plângere și am fost să îmi scot și certificat medico-legal.  Efectiv sunt traumatizată. Nu pot să mă odihnesc, nu pot să fac nimic. Sunt foarte stresată. Nu știu cum să trec peste tot ce s-a întâmplat aseară”,  a povestit Rafaela.

Rafaela de la „Puterea Dragostei”
Rafaela de la „Puterea Dragostei” a fost bătută de fostul iubit

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Livian de la Puterea Dragostei, mesaj dur la adresa Biancăi: "Unii oameni n-au alte cuvinte în vocabular"

Anamaria Prodan vorbește despre ce nu se vede în imaginile în care e bătută de Reghecampf. Ce s-a întâmplat la Poliție: 'A căzut peste masă...'

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Marius rupe tăcerea despre despărțirea de Andreea Pirui! De ce au rupt logodna, de fapt: "Nu mai vreau să o văd"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies