Radu Pietreanu, de la “Vacanta Mare”, amenintat cu un cutit

,

Un moment tensionat a avut loc ieri, imediat dupa ce s-a terminat o noua sesiune de filmari pentru show-ul trupei “Vacanta Mare”, difuzat in fiecare sambata, de la ora 21.30, la Kanal D.

 

Radu Pietreanu, de la “Vacanta Mare”, amenintat cu cutitul
Un moment tensionat a avut loc ieri, imediat dupa ce s-a terminat o noua sesiune de filmari pentru show-ul trupei “Vacanta Mare”, difuzat in fiecare sambata, de la ora 21.30, la Kanal D. Radu Pietreanu a fost amenintat cu cutitul de un tanar care, la prima vedere, nu dadea semne ca ar fi violent.
Acesta a scos un cutit pe care il tinea ascuns sub haina si s-a apropiat de actorul care da viata personajului Costel. “Gata, sunteti pregatit?”, a intrebat tanarul care a adoptat imediat o pozitie de luptator. “Costel” a avut un moment de ezitare, nestiind ce intentii are baiatul din fata lui, dar tanarul a “redresat” imediat situatia: “Sunteti pregatit sa faceti o fotografie cu mine?”, a continuat acesta.
Cei prezenti “la locul faptei”, inclusiv Mugur Mihaescu, liderul grupului de umor “Vacanta Mare”, s-au amuzat de modul in care tanarul i-a cerut actorului si scenaristului Radu Pietreanu sa se fotografieze cu el si l-au recunoscut pe baiat ca fiind unul dintre cei care au facut figuratie intr-una dintre scenele filmate.
“Mie nu imi plac stirile despre violenta, dar privind ratingurile, este clar ca publicul vrea asa ceva. Tanarul acesta a avut de unde sa se inspire”, a declarat Radu Pietreanu, la final.
Nu ratati, in fiecare sambata, de la ora 21:30, un nou episode din serialul de comedie “Vacanta Mare – Leana s-a intors”, difuzat la Kanal !

Radu Pietreanu a fost amenintat cu cutitul de un tanar care, la prima vedere, nu dadea semne ca ar fi violent. Acesta a scos un cutit pe care il tinea ascuns sub haina si s-a apropiat de actorul care da viata personajului Costel.

“Gata, sunteti pregatit?”, a intrebat tanarul care a adoptat imediat o pozitie de luptator. “Costel” a avut un moment de ezitare, nestiind ce intentii are baiatul din fata lui, dar tanarul a “redresat” imediat situatia: “Sunteti pregatit sa faceti o fotografie cu mine?”, a continuat acesta. 

Cei prezenti “la locul faptei”, inclusiv Mugur Mihaescu, liderul grupului de umor “Vacanta Mare”, s-au amuzat de modul in care tanarul i-a cerut actorului si scenaristului Radu Pietreanu sa se fotografieze cu el si l-au recunoscut pe baiat ca fiind unul dintre cei care au facut figuratie intr-una dintre scenele filmate.

Mie nu imi plac stirile despre violenta, dar privind ratingurile, este clar ca publicul vrea asa ceva. Tanarul acesta a avut de unde sa se inspire”, a declarat Radu Pietreanu, la final. Nu ratati, in fiecare sambata, de la ora 21:30, un nou episode din serialul de comedie “Vacanta Mare – Leana s-a intors”, difuzat la Kanal!

 

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania

FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies