Programul funeraliilor lui Alexandru Arșinel. Când va fi condus pe ultimul drum. Fiii actorului vor îndeplini ultimele dorințe ale tatălui lor

,
Programul funeraliilor lui Alexandru Arșinel

Programul funeraliilor lui Alexandru Arșinel

Marele actor Alexandru Arșinel va fi condus pe ultimul drum duminică, 2 octombrie. Maestrul va fi înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală. Ce se va întâmpla cu trupul neînsuflețit al artistului până atunci?

Familia lui Alexandru Arșinel a stabilit deja toate datele funeraliilor. Actorul va fi îngropat la cimitirul Bellu, acolo unde are deja locul de veci pregătit.

Fiii lui Alexandru Arșinel vor respecta ultimele dorințe ale tatălui lor

Cei doi băieți a lui Alexandru Arșinel au dezvăluit că vor respecta dorințele tatălui lor, iar actorul va fi înmormântat purtând pălăria, costumul și butonii favoriți, notează Fanatik.ro 

Actorul va fi condus pe ultimul drum duminică, 2 octombrie, la ora 12:00, la Cimitirul Bellu

Trupul neînsuflețit al actorului a fost depus vineri, 30 septembrie, în foaierul Teatrului de Revistă Constantin Tănase, și va sta acolo până sâmbătă după-amiază. De sâmbătă, 1 octombrie, până în ziua înmormântării, sicriul se va afla la Capela Bellu, mai notează sursa citată.

Programul funeraliilor lui Alexandru Arșinel

Programul funeraliilor lui Alexandru Arșinel

Citeste si: Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Maestrul încasa aproximativ 9.000 de lei pe lună. Era unul dintre cei mai bogați actori din România

Unul dintre fiii lui Alexandru Arșinel a dezvăluit programul și orele funeraliilor 

„Tata va ajunge astăzi (n.r.: 30 septembrie 2022) la ora 14 la teatru, la Tănase. Va sta până mâine la prânz. Mâine va fi depus la Capela Bellu, iar înmormântarea va avea loc duminică, la ora 12, la Cimitirul Bellu”,  a declarat Bogdan Arșinel, unul dintre fiii actorulu.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi, 29 septembrie, la Spitalul Universitar. Îndrăgitul actor fusese internat din 15 septembrie în unitatea medicală, problemele sale de sănătate acutizându-se în ultima vreme, timp de o săptămână a stat la ATI, acolo unde și-a dat și ultima suflare.

Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori de la noi, cu o carieră în teatru de peste 60 de ani.

Citeste si: L-a iertat Romică Țociu pe Alexandru Arșinel pentru că l-a dat afară de la teatru? Declarațiile actorului: „Am suferit și chiar am plâns că am plecat”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine sunt copiii lui Alexandru Arșinel. Marele actor a avut doi băieți, Bogdan și Cristian

Se cutremură China - Explozie de furie populară/ Strategia `zero-Covid` provoacă mai multe decese decât virusul

Cine sunt copiii lui Alexandru Arșinel. Marele actor a avut doi băieți, Bogdan și Cristian

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Maestrul încasa aproximativ 9.000 de lei pe lună. Era unul dintre cei mai bogați actori din România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies