Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 30, subtitrat în limba română VIDEO. Muzaffer, o nouă criză de gelozie

,
aripi frante episodul 30 27 septembrie 2022

Nefise și Muzaffer, o nouă discuție aprinsă 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Episodul 30 al serialului turcesc „Aripi frânte” este difuzat la Kanal D marți, de la ora 20:00. Dacă vrei să îl urmărești online, subtitrat în limba română, atunci accesează kanald.ro.

Episodul 30 al serialului turcesc „Aripi frânte” aduce noi momente tensionate. Ce se va întâmpla între Muzaffer și Nefise, dar și cu ce probleme se va confrunta Zeynep?

Ce urmează în episodul 30 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat între ei în trecut, Muzaffer încă o iubește enorm pe Nefise și nu suportă să o vadă pe aceasta în compania altui bărbat. Cu toate că relația lor nu mai funcționează, iar Nefise își dorește divorțul, Muzaffer nu este gata să renunțe la ea. Întâlnirea dintre Nefise și Kemal, patronul lui Emre, nu îi va pica deloc bine lui Muzaffer, acesta făcând o criză de gelozie. În realitate, Nefise a programat o întâlnire cu Kemal pentru a-i rezolva problemele lui Emre. Muzaffer nu va înțelege acest lucru și va reacționa urât, iar comportamentul său îl va determina pe Kemal să intervină între Muzaffer și Nefise.

După trauma suferită din cauza lui Ahmet, Zeynep încearcă să își revină și să își trăiască povestea de dragoste alături de Onur. Tânăra va discuta inclusiv cu mama lui Onur pentru a o avertiza că nu este dispusă să renunțe la el, chiar dacă ea nu este de acord cu relația lor.

Ceea ce nu știu Onur și Zeynep este că Ahmet pregătește o răzbunare și plănuiește să le facă viața un calvar. Dacă va reuși să facă acest lucru, dar și cum va reacționa Zeynep atunci când va fi chemată la poliție poți vedea în episodul 30 al serialului turcesc „Aripi frânte”.

Citeste si: Schimbare de ultimă oră! Ce se întâmplă cu serialul turcesc Aripi frânte, de la Kanal D,  începând din această săptămână!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Serialul „Aripi frânte” se bucură de mare succes, iar începând din această săptămână, fanii vor putea urmări mai multe episoade. Serialul care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D va fi difuzat 4 zile pe săptămână, mai exact de luni până joi, începând cu ora 20:00. 

„Aripi frânte” este o poveste impresionantă despre lupta unei femei pentru binele familiei sale. Nefise, personajul principal al serialului, trebuie să treacă printr-o mulțime de situații tensionate pentru ca celor dragi să le fie bine.

Serialul „Aripi frânte” poate fi urmărit la TV, dar și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Blondă și cu părul scurt, actrița Deniz Bolışık este greu de recunoscut. Nefise din serialul „Aripi frânte” a trecut printr-o adevărată transformare

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Nefise din serialul Aripi frânte, apariție uluitoare! Iată cum arată celebra actriță Deniz Bolışık, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

Falimentul industriei cripto e tot mai vizibil: investitorii fug pe capete; 20 de miliarde de dolari au retras numai în ultima lună

Nefise din serialul Aripi frânte, apariție uluitoare! Iată cum arată celebra actriță Deniz Bolışık, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

El a fost marea iubire a celebrei Deniz Bolışık, actrița care joacă rolul Nefise în serialul Aripi frânte! Iată de ce își dorea frumoasa actriță ca relația lor să rămână secretă!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies