Prințul Harry s-a simțit umilit la priveghiul reginei Elisabeta a II-a: „Are inima frântă”! Ce s-a întâmplat cu uniforma pe care a primit-o

Author: Lavinia Medrea

Prințul Harry s-a simțit umilit la priveghiul reginei Elisabeta a II-a din cauza uniformei pe care a primit-o

Sursa: Twitter

Prințul Harry ar fi rămas cu „inima frântă” după ce un detaliu a fost schimbat pe uniforma sa militară pentru priveghiul reginei.

Ducele de Sussex s-a alăturat fratelui său, prințul William, și verișorilor săi pentru priveghiul special de lângă sicriul bunicii lor, noaptea trecută, sâmbătă, 18 septembrie 2022.

 

Prințului Harry i s-a permis să poarte uniforma sa militară pentru momentul emoționant, în care nepoții reginei au stat de pază la sicriul ei în tăcere timp de 15 minute. Anterior, se anunțase că nu i s-ar fi permis să poarte uniforma militară, în urma unor reguli care prevăd că doar membrii familiei regale care lucrează au voie să o poarte.

Citeste si: Programul ceremoniilor de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a. Sicriul va fi depus la Castelul Windsor

Totuși, tatăl său, regele Charles al III-lea, i-a permis lui Harry să poarte uniforma cu această ocazie pentru a-i aduce un ultim omagiu bunicii sale. În ciuda acestui fapt, Harry s-ar fi gândit să poarte, în schimb, un costum de doliu din cauza unui detaliu eliminat din uniformă.

Citește și: Dana Roba va intra în cea de-a doua operație pe creier. Soțul ei încearcă să scape de pușcărie

Inițialele Reginei Elisabeta a II-a au fost îndepărtate de pe uniforma prințului Harry

Inițialele „ER” ale reginei au fost îndepărtate de pe umărul uniformei sale. Se crede că această mutare s-a datorat regulilor vestimentare, deoarece, în mod tradițional, acestea sunt purtate doar de cei care sunt în serviciul monarhului.

O sursă apropiată a declarat pentru The Sunday Times că prințul Harry  „are inima frântă. Să îndepărtezi inițialele bunicii sale pare un gest foarte intenționat”.

Ce a făcut o tânără după ce a aflat că are cancer în timpul unei nunți. Iubitul ei i-a fost alături până în ultima clipă

Citeste si: Cine este românul care conduce funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: „Este ultima mea misiune pentru Regină”

Inițialele au rămas pe uniforma prințului Andrew atunci când copiii Reginei Elisabeta a II-a au făcut priveghiul la sicriul ei cu o seară înainte. De asemenea, el nu mai este un membru al familiei regale care lucrează.

Slujba de înmormântare a Reginei Elisabeta a II-a va avea loc azi, 19 septembrie, începând cu ora 11:00, unde vor fi prezenți șefii de state și de guverne din toată lumea. După ceremonie, cortegiul funerar va fi dus la castelul Windsor, unde Regina Elisabeta a II-a va fi înhumată în Capela St.George, lângă soțul ei, prințul Phillip.