Prințesa de Aur, dezvăluiri despre căsnicia sa. Ce ar face aceasta, dacă ar fi înșelată de soțul ei: „Nimeni nu e proprietatea la nimeni”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 dec 2022, 22:08

Prințesa de Aur, dezvăluiri despre căsnicia sa. Ce ar face aceasta, dacă ar fi înșelată de soțul ei: „Nimeni nu e proprietatea la nimeni”

Sursa: Instagram

Prințesa de Aur își iubește soțul, dar este de părere că nimeni nu este proprietatea nimănui, iar acest lucru se aplică și în cazul relațiilor. Tocmai din acest motiv, artista a spus ce ar face, în cazul în care ar afla că soțul ei ar înșela-o.

Prințesa de Aur a fost invitată în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Artista a recunoscut ce ar face, în cazul în care soțul ei ar călca strâmb în relație.

Prințesa de Aur este o fire geloasă

Prințesa de Aur a ezitat să spună faptul că este geloasă, dar tocmai ezitarea ei a dat-o de gol. Artista a recunoscut, în schimb, faptul că îi controlează telefonul partenerului, în special atunci când i se pare că ceva suspect are loc.

„Să sperăm că da, să sperăm că nu (n.r. dacă este geloasă).

De cinci ani și (n.r. este împreună cu soțul ei)”
, a povestit aceasta.

Întrebată dacă îi controlează telefonul, Prințesa de Aur a recunoscut că o face, dar „foarte rar”. „Adică, până la urmă, eu i-am spus și lui. Nu e nimeni proprietatea la nimeni. Dacă doarme prea mult, îl iau așa, frumos. Rar, așa, văd eu tot. Eu când văd că dă câte o inimioară la cineva și vreau să știu tot.

Citește și: Ce ilegalități a făcut Gheboasa? Artistul a făcut dezvăluiri fără perdea despre trecutul lui: ”S-a ajuns la poliție”

Am văzut, normal, cine este, mă uit pe profil, tot, tot, tot. Noi, oricum, ne și respectăm, nu cred că există chestiile astea. Întâi de toate, este respectul”, a mai povestit Prințesa de Aur.

Cu toate acestea, artista a spus că și soțul ei îi controlează telefonul, deși el a negat că ar face acest lucru.

Ce ar face Prințesa de Aur, dacă ar fi înșelată

Prințesa de Aur a spus că acest lucru nu ar fi prea ușor de digerat, însă va fi de acord să discute cu soțul ei despre cele întâmplate, pentru a stabili ce se va întâmpla pe viitor.

Asta e prea gravă. Sincer, aș pleca, ne vorbim. Vezi câta păr am eu? Mare. Nu ar trebui să îl smulg toată din cap și să rămân cheală. Ne vorbim, spunem de ce așa și cum, dacă îți e ok. Ți-am spus, nimeni nu e proprietatea la nimeni”, a mai precizat aceasta.

Pentru Prințesa de Aur, mesajele indecente pe care le primește în mediul online sunt „la ordinea zilei”. „Chiar am primit acum, zilele trecute, un mesaj, că « Unde ești, că vin după tine, să ne căsătorim, te iau de nevastă ».

Exclusiv! Denise Rifai, bijuterii de mii de euro în cadrul emisiunii pe care o moderează. Care este piesa de suflet a vedetei TV

Citește și: Pe care dintre fostele concurente de la „Bravo, ai stil” nu o suportă Larisa Udilă: „Mă deranjează oamenii care uită de unde pleacă”. Vedeta a dezvăluit totul la „Detectorul de minciuni”

Mă uit la aceste mesaje, încep să râd și gata, sunt uitate. Nu bag în seamă. Dar soțul meu știe că nu dau curs, doar că ei... Poate nu m-ar fi văzut în viața lui față în față și doar din videoclipuri sau...”, a mai spus artista.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies