Prin ce schimbări trece Vlăduța Lupău de când a devenit mamă. Ce a făcut când a ajuns la Hollywood: „Locurile în care mergeam”

Author: Lavinia Medrea

Prin ce schimbări trece Vlăduța Lupău de când a devenit mamă

Sursa: Instagram Vlăduța Lupău - colaj Kanal D

Vlăduța Lupău s-a sufocat de dorul fiului ei, Iair, dar iată că artista se va întoarce, curând, acasă! Vedeta a dezvăluit prin ce trece de când este mamă.

De aproape patru luni, Vlăduța Lupău și Adi Rus sunt norocoșii părinți ai lui Iair, băiețelul lor.

Ca orice mamă, Vlăduța Lupău trece prin schimbări numeroase de când a devenit mamă.

Schimbările prin care trece Vlăduța Lupău de când a devenit mamă

Vlăduța Lupău a ajuns din nou la Hollywood, acolo unde a mai fost în urmă cu câțiva ani, dar se pregătește să se întoarcă acasă în brațele soțului și fiului ei, Adi și Iair.

Iair are aproape patru luni și este norocosul fiu al Vlăduței Lupău, iar cântăreața de muzică de petrecere pare mai fericită ca niciodată de când a devenit mamă, o realizare foarte mare în viața ei. 

Citește și: Dorul de familie o apasă tot mai tare pe Vlăduța Lupău, aflată la mii de kilometri distanță de fiul ei. Artista a făcut un gest impresionant pe rețelele de socializare pentru Iair

Aflată la Hollywood, Vlăduța Lupău a făcut o mărturisire fanilor ei. Etapa prin care trece artista este foarte bine înțeleasă, în special, de către femei și mame care, cel mai probabil, au experimentat ce experimentează și ea acum.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Vlăduța Lupău le-a mărturisit fanilor că, pe vremuri, înainte să fie mamă, obișnuia să-și cumpere haine din locurile în care mergea. Acum, lucrurile s-au schimbat, iar artista e cu gândul doar la fiul ei și se gândește doar la ce ar putea să-i cumpere acestuia pentru a-l face fericit.

Vedeta a transmis un mesaj, alături de o fotografie cu un elefănțel de pluș adorabil. 

Citește și: Vlăduța Lupău a plecat singură în America. Cine va avea grijă de micuțul Iair în tot acest timp în care artista va sta în SUA: ”E pe mâini bune”

„Cândva îmi cumpăram haine din locurile în care mergeam, acum cumpăr jucării”, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram Story, alături de fotografia cu elefantul de pluș, cumpărat special pentru Iair. 

Adi Rus și Iair au emoționat-o extrem de mult pe Vlăduța Lupău

Aflată acum trei zile la distanță de familia ei, Vlăduța Lupău a publicat un videoclip pe Instagram care a topit inimile tuturor. Se pare că, acasă, Adi Rus și Iair se bucură de artistă, indiferent dacă este prezentă fizic sau nu. Cântăreața a publicat o filmare în care soțul și fiul ei urmăresc și dansează pe un colaj de muzică de sărbători cântat de Vlăduța Lupău, iar reacția ei n-a putut să fie decât una plină de emoție și de dor.

„Eu departe... văzând acest video. E prea special acest video pentru mine”, este mesajul transmis de Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău și Iair, fiul ei, au ajuns la medic. Ce a spus artista, la ieșirea din clinica medicală
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies