Primul invitat la „40 de intrebari cu Denise Rifai”, intr-un interviu eveniment! Elena Udrea se va afla sub tirul intrebarilor celebrei jurnaliste

,
Elena Udrea si Denise Rifai
Elena Udrea este prima invitata la „40 de intrebari cu Denise Rifai”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Elena Udrea se va afla sub lumina reflectoarelor, in prima editie a emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, ce va fi difuzata marti, de la ora 23:00, la Kanal D. Telespectatorii vor avea ocazia sa afle raspunsul la o serie de intrebari sensibile, care au fost si sunt inca pe buzele tuturor.

Misiunea mea de jurnalist este aceea de a afla adevarul de la invitatii mei; asadar imi doresc sa fac lumina intr-o serie de aspecte din viata profesionala sau personala a invitatilor mei, astfel incat publicul sa isi contureze o imagine cat mai aproape de realitate asupra celor invitati in platoul emisiunii. In prima editie, ce va fi difuzata marti, in fata mea va fi Elena Udrea, un personaj public controversat, o femeie care a starnit adevarate valuri mediatice”, a declarat Denise Rifai.

Incepand din 6 octombrie, in fiecare marti, de la 23:00, emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” va oferi publicului ocazia sa afle lucruri nespuse pana acum despre personalitati din diverse domenii, care au tinut primele pagini ale ziarelor, si sa descopere noi fatete ale invitatilor din emisune, sa isi faca o imagine cat mai complexa si aproape de adevar asupra acestora. Invitatii vor avea la dispozitie doua minute pentru a raspunde la fiecare dintre cele 40 de intrebari, intr-un adevarat maraton al sinceritatii.

Nu pierdeti  premiera emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, marti, 6 octombrie, de la ora 23:00!

Denise Rifai
Denise Rifai, moderatoare Kanal D Romania[Sursa foto: Captură KANAL D]

 

Citește și:

“40 de intrebari cu Denise Rifai” este surpriza toamnei! Incepand din 6 octombrie, in fiecare marti, de la ora 23:00, la Kanal D!

VIDEO Gabriela Firea: Liviu Dragnea a scris o pagină neagră în istoria PSD. M-a emoționat mesajul iubitei sale

“40 de intrebari cu Denise Rifai”, in curand, la Kanal D!

Live Stream Online "Teo Show"- Editia de luni, 28 septembrie - VIDEO. Denise Rifai, marturisiri inedite inainte de lansare noii sale emisiuni!

Când este sărbătorit Halloweenul românilor, sau Ziua Morților?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies