Primele mărturisiri ale fetiței care a supraviețuit după accidentul tragic din Capitală. Ce gest necugetat a făcut polițistul înainte de impact. S-a dovedit că nu era în misiune

,
Primele mărturisiri ale fetiței care a supraviețuit după accidentul tragic din Capitală

Primele mărturisiri ale fetiței care a supraviețuit după accidentul tragic din Capitală

Fetița care a supraviețuit după accidentul tragic care a avut loc ieri în Capitală a făcut primele mărturisiri de pe patul de spital. Micuța i-a povestit mamei sale tot ce s-a întâmplat. Ce gest necugetat a făcut polițistul chiar înainte de impact?


In articol:

Accidentul tragic care a avut loc ieri în București a revoltat lumea întreagă. Soldat cu două victime, una dintre ele a decedat la scurt timp după impact, iar cealaltă a fost transportată în stare gravă la spital.

Fetița de 11 ani care a supraviețuit în urma impactului i-a povestit mamei sale întreaga întâmplare. Din spusele micuței,  polițistul ar fi accelerat și mai tare în timp ce ele se aflau pe trecerea de pietoni.

Primele mărturisiri ale fetiței care a supraviețuit după accidentul de ieri din Capitală

Mama fetiței care a supraviețuit în urma accidentului tragic de ieri, din București, a făcut primele declarații. Femeia spune că a discutat cu fiica ei și i-a explicat ce s-a întâmplat și cum a fost posibil un asemenea impact care a devastat o familie.

Copila a povestit că ar fi grăbit pasul pe trecerea de pietoni atunci când au văzut că mașina de poliție venea cu viteză, însă polițistul nu a frânat, ci din contră, a accelerat mai tare și le-a lovit, relatează spynew.ro.

”Ca orice mamă am întrebat-o în primul rând cum se simte și apoi cum s-a întâmplat. Și mi-a explicat copilul: <<Mami, ne-am asigurat de nu știu câte ori, stânga-dreapta. Nu venea nicio mașină. Am coborât pe trecerea de pietoni. Raisa se ținea de mine>>”, i-a povestit fetița mamei, potrivit Antena 3.

Mama fetei a mai precizat că minorele s-au apropiat de trecere, iar când au făcut pasul să treacă au obervat mașina care venea cu viteză și au încercat să ajungă pe trotuar.

În momentul în care polițistul ar fi trebuit să frâneze, se pare că el a accelerat mai tare, iar pe fata care a supraviețuit a aruncat-o pe partea cealaltă a drumului, iar pe cealaltă a lovit-o mortal și a târât-o zeci de metri în față.

Primele mărturisiri ale fetiței care a supraviețuit după accidentul tragic din Capitală

Primele mărturisiri ale fetiței care a supraviețuit după accidentul tragic din Capitală

”Se țineau una de cealaltă, de fapt. Au ajuns aproape de trecerea de pietoni și la un moment dat au văzut că venea acest individ cu o viteză destul de mare pentru zona respectivă și pentru faptul că se apropia de trecerea de pietoni”, a

mai spus mama fetei.

Citeste si: Polițistul care a lovit cele două fetițe pe trecerea de pietoni avea permisul de conducere emis în Marea Britanie. Cine este, de fapt, bărbatul care a provocat accidentul

S-a dovedit că polițistul nu era în misiune

Parchetul contrazice comunicatul oficial al Poliției și anunță că polițistul care a lovit ieri cele două copile pe trecerea de pietoni nu era în misiune, deși mașina avea girofarul aprins.

Principalele declarații ale purtătorului de cuvânt al Parchetului, Radu Călin:

”Agentul de poliției nu a respectat limita maximă de viteză și nu a acordat prioritate de trecere victimei. Victima, minoră de 13 ani, era angajată în traversare pe trecerea de pietoni.

Procurorul de caz apreciază cu vedere la dispunerea unor măsuri preventive. S-a reținut că avea semnalele vizuale pornite, nu și cele acustice, și nu se afla în misiune.

Se administrează mijloacele de probă și se fac cercetări cu privire la aceste aspecte. S-a reținut, repet, că nu era în misiune și avea semnalele luminoase pornite.

S-a reținut că n-au fost respectate prevederile legale și s-a stabilit că nu a respectat regimul de viteză, s-a dispus o expertiză care va stabili ce viteză avea.”,  relatează biziday.ro.

Așadar, declarațiile făcute de purtătărul de cuvânt al Poliției sunt contrazise de Parchet.

Citeste si: Cine este fetița de 12 ani omorâtă pe trecerea de pietoni de omul legii. Un frate de 3 ani o aștepta acasă

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cine este fetița de 12 ani omorâtă pe trecerea de pietoni de omul legii. Un frate de 3 ani o aștepta acasă

VIDEO George Simion, scandal cu Poliția la Iași: 'Dar ce am făcut? Incredibil! A dar ordin Chirica să ne oprească'

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Polițistul care a lovit cele două fetițe pe trecerea de pietoni avea permisul de conducere emis în Marea Britanie. Cine este, de fapt, bărbatul care a provocat accidentul

Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală după accidentul în care două fetițe au fost spulberate de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni. Declarațiile sfâșietoare ale...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies