Prima reacție a iubitului tinerei care a fost agresată sexual de un polițist în Cluj: „A profitat de ocazie!”

Author: Lavinia Medrea

Un polițist din cadrul IPJ Cluj a fost arestat după ce a violat o tânără în timpul unei petreceri, găsind-o într-o cameră, singură, după ce consumase alcool.

Polițistul și victima lui au fost prezenți la aceeași petrecere aniversară care avea loc la o cabană din Cluj.

Pentru că toată lumea consumase mult alcool, tânăra s-a dus într-o altă cameră pentru a se odihni, iar agentul a profitat de faptul că era singură și pentru că băuse. Fata a sunat, speriată, la 112 atunci când și-a revenit.

Prima reacție a iubitului tinerei violate de un polițist în Cluj

Iubitul tinerei violate a făcut public cazul și a postat un mesaj dur pe rețelele sociale.

„În această noapte acest gunoi, organ al Poliţiei Române, a violat-o pe iubita mea. Fiind beată şi mergând în altă cameră să doarmă, el a profitat de ocazie!”, este mesajul scris de tânăr.

Citește și: Stenogramele conversației dintre logodnicul Ioanei, tânăra ucisă din Irlanda, și prietena victimei: „Cred că am omorât-o”. Bărbatul a visat că-și omoară partenera înainte de tragedie

„În urma probatoriului administrat, poliţistul a fost reţinut 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraţilor Judecătoriei Cluj-Napoca care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă”, a declarat Iulian Timşa, de la IPJ Cluj. 

Polițistul ar mai fi agresat-o pe fată în trecut, la aniversarea aceleiași persoane

Agentul de poliție ar mai fi agresat-o pe tânără şi acum doi ani, la aniversarea aceleiași fete. Specialiştii

susțin schimbarea testelor psihologice pentru polițiști, în condițiile în care evenimente șocante au loc. 

Decizie Tribunalul București: Frații Tate și complicele lor rămân în arest pentru încă 30 de zile

„Problema ar fi ce e de făcut pe viitor, pentru ca testările psihologice să poată să prevină sau se identifice din timp astfel de tendinţe ale unor poliţişti de agresivitate, de sexualitate exarcerbată”, a declarat Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol.

Citește și: Tânără româncă, ucisă în Irlanda. Ioana abia împlinise 30 de ani: "Sora mea frumoasa ai lăsat în urma ta o durere imensă!"

„Alţii au o motivaţie de putere, de avea autoritate, o putere pe care nu pot obţine altfel decât dacă cineva le dă o uniformă, un statut, cum e cel de poliţist. Nu toate persoanele care ajung să fie investite cu autoritate au neapărat şi o capacitate foarte bună de planificare sau se gândesc foarte mult la consecinţe. Alţii minimalizează consecinţele, se gâdesc că nu au ce să păţească pentru că -ştiu cum să se apere-”, a explicat Gabriela Groza, doctor în psihologie criminală.

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies