Prima decizie luata de Cristi Borcea dupa ce a ajuns din nou in inchisoare! Ce vrea sa faca pentru Valentina Pelinel

Cristi Borcea va petrece din nou o buna perioada in spatele gratiilor, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu executare.

Omul de afaceri a primit o pedeapsa de 5 ani, fiind gasit vinovat in Dosarul Retrocedarilor. Potrivit DNA, acesta, impreuna cu alti suspecti, ar fi adus un prejudiciu de 28 de milioane de euro statului roman si judetului Constanta.

Vestea a venit ca un soc atat pentru Cristi Borcea cat si pentru sotia lui, Valentina Pelinel. Cei doi au impreuna un copil, pe Milan, si urmeaza sa devina din nou parinti in scurt timp, Valentina fiind insarcinata cu gemeni.

Astfel, aceasta va fi nevoita sa nasca si sa duca povara cresterii copiilor singura.

Potrivit apropiatilor, prima decizie a lui Cristi Borcea dupa ce s-a intors din nou in puscarie a fost sa le ceara avocatilor sa urgenteze formalitatile pentru aflarea sentintei finale.

Cristi Borcea ar urma sa petreaca mai mult de 5 ani in puscarie, deoarece actuala pedeapsa va fi contopita cu o sentinta mai veche.

Omul de afaceri doreste sa afle cat mai curand cat are de stat in spatele gratiilor pentru a incepe demersurile necesare unei eliberari conditionate.

Anterior, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare in dosarul Transferurilor insa a fost eliberat conditionat dupa ce a executat 4 ani.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate