Preț benzină și motorină vineri, 5 august 2022: Cel mai mic preț la carburanți din ultima perioada! Stațiile peco unde găsești azi cel mai bun preț la benzină și motorină

,
preț benzină-motorină vineri 5 august 2022

Preț benzină-motorină vineri 5 august 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Preț benzină și motorină vineri, 5 august 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești vineri cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!


In articol:

Preț benzină și motorină vineri, 5 august 2022.

Prețurile la carburanți au fost actualizate vineri și se observă o ușoară scădere a prețurilor la carburanți față de zilele anterioare. Atât litrul de benzină cât și cel de motorină se vând vineri cu aproximativ 11 bani mai puțin față de zilele precedente. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești vineri cel mai mic preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citeste si: Preț benzină și motorină joi, 4 august 2022: Scăderea prețurilor la carburanți! Cu cât se vinde azi un litru de benzină și de motorină

Preț benzină și motorină vineri, 5 august 2022 

preț benzină-motorină vineri 5 august 2022

Preț benzină-motorină vineri 5 august 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Preț benzină- motorină vineri, 5 august 20222.  Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Prețurile la carburanți au fost actualizate vineri și se observă o ușoară scădere a acestora în raport cu zilele anterioare. Atât litrul de benzină cât și cel de motorină se vând vineri cu aproximativ 11 bani mai puțin față de zilele precedente.  

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină vineri, 5 august 2022

Prețurile la carburanți pentru vineri, 5 august au fost afișate și se observă astăzi o ușoară scădere a prețurilor la benzină și motorină față de zilele anterioare.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea

mai ieftină benzină din România se vinde vineri cu 7.64 lei și se găsește la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 al Capitalei. 

În ceea ce privește preț motorină vineri, 5 august 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 8.29 de lei și o găsiți la acest preț la stația Petrom din localitatea Tărtășești, județul Dâmbovița. 

Cel mai bun preț la GPL vineri, 5 august 2022 este astăzi de 4.10 lei și se vinde la acest preț la stațiile peco din București. 

Citeste si: Preț benzină și motorină luni, 1 AUGUST 2022: Ce prețuri la carburanți aduce începutul de lună! Cu cât se vinde azi un litru de benzină în România

Preț benzină și motorină vineri, 5 august 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 7.64 lei

Cel mai mic preț motorină: 8.31 lei

Cel mai pic preț GPL: 4.10 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București vineri, 5 august 2022 este de 7.64 lei și se vinde cu acest preț la stația Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București vineri, 5 august 2022 este de 8.31 lei și se vinde la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 și la stațiile Lukoil din Sectorul 4 și 6. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București vineri, 5 august 2022 este de 4.10 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV din Capitală. 

Preț benzină și motorină vineri, 5 august- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 7.69

Cel mai mic preț motorină: 8.34

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină vineri, 5 august 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 7.67

Cel mai mic preț motorină: 8.34

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină vineri, 5 august 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 7.69

Cel mai mic preț motorină: 8.34

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină vineri, 5 august 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 7.67

Cel mai mic preț motorină: 8.31

Cel mai pic preț GPL: 4.12 

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină vineri, 5 august 2022 consultați   peco-online.ro 

Citeste si: Ministerul Finanțelor anunță creșterea accizelor pentru țigarete, alcool și băuturi alcoolice de la 1 AUGUST. Ce alte măsuri mai cuprinde proiectul de modificare a Codului Fiscal

Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în primele 3 luni ale anului 

De la începutul anului și până în prezent carburanții s-au scumpit cu aproximativ 22%, iar contextul de securitate actual cauzat de razboiul ruso-ucrainean nu va face decât să crească și mai mult prețurile carburanților în următoarea perioadă, spun specialiștii. 

Potrivit datelor din Oil Bulletin, care reuneşte evoluţia preţului produselor petroliere din statele europene numai în luna ianuarie benzina s-a scumpit în România cu 4%, iar litrul de motorină a înregistrat o creștere de 5%. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ideea unui oltean a salvat ardelenii refugiaţi în Primul Război Mondial. Gorjul a inventat „Timbrul Traian“

Curs valutar BNR vineri, 12 august 2022. Euro și dolarul, din nou în scădere. Ce bănci oferă cel mai bun curs valutar astăzi

Concluzia FBI în ancheta morții regizoarei Halyna Hutchins. Actorul Alec Baldwin, contrazis de anchetatori

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Preț benzină și motorină vineri, 12 august 2022. Ce se întâmplă cu prețul carburanților la final de săptămână

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies