Preț benzină și motorină miercuri, 28 septembrie 2022: Motorină la prețul de 7.87 lei pe litru! Stațiile peco cu cele mai mici prețuri la carburanți

,
pret benzina motorina miercuri

Pret benzină motorină miercuri 28 septembrie 2022

[Sursa foto: Pixabay]

Preț benzină și motorină miercuri, 28 septembrie 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești azi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină-motorină  miercuri,

28 septembrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești miercuri cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citeste si: Preț benzină și motorină luni, 26 septembrie 2022. Scăderea prețului la benzină, la început de săptămână

Preț benzină și motorină miercuri, 28 septembrie 2022 

pret benzina motorina miercuri

Pret benzină motorină miercuri

[Sursa foto: Pixabay]

Preț benzină- motorină miercuri, 28 septembrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Prețurile la carburanți au fost actualizate miercuri și se observă o ușoară scădere a acestora în raport cu zilele anterioare.

Ușoară scădere miercuri a prețului la motorina standard care se vinde astăzi sub pragul de 8 lei pe litru în București și în marile orașe ale țării, la anumite stații peco. 

Cel mai mic preț pentru acest tip de carburant oscilează astăzi între 7.87- 7.92 lei/litru. În ceea ce privește benzina standard, cel mai bun preț la care poate fi găsită azi este de 6.51/litru. 

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină miercuri, 28 septembrie 2022

Prețurile la carburanți pentru miercuri, 28 septembrie 2022 au fost afișate și se observă astăzi o ușoară scădere a prețurilor la benzină și motorină față de săptămâna trecută. 

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde miercuri cu 6.51 lei și se găsește la acest preț la stația Lukoil din Sânnicolau Mare, județul Timiș.

În ceea ce privește preț motorină miercuri, 28 septembrie 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 7.87 de lei și o găsiți la acest preț la stația Petrom din Tărtășești, județul Dâmbovița.

Cel mai bun preț la GPL miercuri, 28 septembrie 2022 este astăzi de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Petrom și Lukoil din București. 

Preț benzină și motorină miercuri, 28 septembrie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 6.52 lei

Cel mai mic preț motorină: 7.89 lei

Cel mai pic preț GPL: 3.99 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București miercuri, 28 septembrie 2022 este de 6.52 lei și se vinde cu acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 și la stațiile Lukoil din Sectorul 1. 

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București miercuri, 28 septembrie 2022 este de 7.89 lei și se vinde la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București miercuri, 28 septembrie 2022 este de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil și Petrom din Capitală. 

Citeste si: Vești bune pentru români. Până când se aplică măsura compensării prețului la carburanți cu 50 de bani

Preț benzină și motorină miercuri, 28 septembrie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 6.55

Cel mai mic preț motorină: 7.92

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină miercuri, 28 septembrie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 6.53

Cel mai mic preț motorină: 7.92

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină miercuri, 28 septembrie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 6.55

Cel mai mic preț motorină: 7.92

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină miercuri, 28 septembrie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 6.55

Cel mai mic preț motorină: 7.89

Cel mai pic preț GPL: 4.01 

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorinămiercuri, 28 septembrie 2022 consultați peco-online.ro

Citeste si: Preț benzină și motorină marți, 27 septembrie 2022: Cel mai mic preț la GPL din ultimele luni! Scădere a prețurile pentru toate tipurile de carburanți

Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în primele 3 luni ale anului 

De la începutul anului și până în prezent carburanții s-au scumpit cu aproximativ 22%, iar contextul de securitate actual cauzat de razboiul ruso-ucrainean nu va face decât să crească și mai mult prețurile carburanților în următoarea perioadă, spun specialiștii. 

Potrivit datelor din Oil Bulletin, care reuneşte evoluţia preţului produselor petroliere din statele europene numai în luna ianuarie benzina s-a scumpit în România cu 4%, iar litrul de motorină a înregistrat o creștere de 5%. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Parada militară de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Traian Băsescu și Emil Constantinescu, marii absenți de 1 Decembrie

Anglia nu mai este o țară majoritar creștină. Cresc apelurile pentru încetarea rolului bisericii în parlament și în școli

Parada militară de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Traian Băsescu și Emil Constantinescu, marii absenți de 1 Decembrie

4 filme cu Woody Allen. A jucat în Hannah and Her Sisters

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies