Preț benzină și motorină joi, 7 iulie 2022. Stațiile peco unde găsești azi cel mai mic preț la benzină și motorină din România

,
preț benzină-motorină joi 7 iulie 2022

Preț benzină-motorină joi 7 iulie 2022

[Sursa foto: Pixabay]

Preț benzină și motorină joi, 7 iulie 2022. Prețurile la carburanți au fost actualizate. Află care sunt stațiile peco unde găsești joi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!


In articol:

Preț benzină și motorină joi, 7 iulie 2022.

Prețurile la carburanți au fost actualizate joi, iar șoferii vor avea partea de o surpriză plăcută astăzi la pompă. Prețurile la carburanți nu au crescut față de ziua precedentă, iar la anumite stații peco din țară litrul de benzină a scăzut sub pragul de 8 lei. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești joi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citeste si: Preț benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022. Luna iulie începe cu ieftinirea carburanților la toate stațiile peco din țară

Preț benzină și motorină joi, 7 iulie 2022 

cel mai mic pret benzina si motorina

Cel mai mic preț benzină-motorină joi, 7 iulie 2022

[Sursa foto: Pixabay]

Preț benzină- motorină joi, 7 iulie 2022.   Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. Prețurile la carburanți nu au crescut față de ziua precedentă, iar la anumite stații peco din țară litrul de benzină a scăzut sub pragul de 8 lei.  

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină joi, 7 iulie 2022

Prețurile la carburanți pentru joi, 7 iulie au fost afișate și se observă astăzi o menținere a prețurilor la carburanți față de ziua anterioară.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde joi cu 7.67 lei și se găsește la acest preț în județul Harghita, la stațiile Rompetrol din localitatea Gheorgheni. 

În ceea ce privește preț motorină joi, 7 iulie 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 8.25 de lei și o găsiți la acest preț tot la stația Rompetrol din localitatea Gheorgheni, jud Harghita. 

Cel mai bun preț la GPL joi, 7 iulie 2022 este astăzi de 4.10 lei și se vinde la acest preț la stațiile peco din București. 

Citeste si: Preț benzină și motorină miercuri, 6 iulie 2022: Vești bune pentru șoferi! Carburanții își mențin prețurile scăzute

Preț benzină și motorină joi, 7 iulie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 8.06 lei

Cel mai mic preț motorină: 8.66 lei

Cel mai pic preț GPL: 4.10 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București joi, 7 iulie 2022 este de 8.06 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București joi, 7 iulie 2022 este de 8.66 lei și se vinde la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 și la stațiile Lukoil din Sectorul 6. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București joi, 7 iulie 2022 este de 4.10 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV din Capitală. 

Preț benzină și motorină joi, 7 iulie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 8.11

Cel mai mic preț motorină: 8.69

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină joi, 7 iulie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 8.09

Cel mai mic preț motorină: 8.69

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină joi, 7 iulie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 8.11

Cel mai mic preț motorină: 8.69

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină joi, 7 iulie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 8.09

Cel mai mic preț motorină: 8.66

Cel mai pic preț GPL: 4.12 

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină joi, 7 iulie 2022 consultați   peco-online.ro 

Citeste si: Ministerul Finanțelor anunță creșterea accizelor pentru țigarete, alcool și băuturi alcoolice. Ce alte măsuri mai cuprinde proiectul de modificare a Codului Fiscal

Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în primele 3 luni ale anului 

De la începutul anului și până în prezent carburanții s-au scumpit cu aproximativ 22%, iar contextul de securitate actual cauzat de razboiul ruso-ucrainean nu va face decât să crească și mai mult prețurile carburanților în următoarea perioadă, spun specialiștii. 

Potrivit datelor din Oil Bulletin, care reuneşte evoluţia preţului produselor petroliere din statele europene numai în luna ianuarie benzina s-a scumpit în România cu 4%, iar litrul de motorină a înregistrat o creștere de 5%. 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bilanț coronavirus vineri, 19 august 2022. Mai mulți pacienți la terapie intensivă. Câte cazuri noi au fost raportate

SUA oferă opt elicoptere în mod gratuit Cehiei, după ajutorul oferit de cehi către Ucraina

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Sfânta Maria 2022. Este sau nu zi liberă pe 8 septembrie, de ziua Sfintei Maria Mică

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies