Preotul care i-a ținut slujba lui Răzvan Ciobanu: "Diavolul i-a cerut tânărului să se lepede de Hristos"

Celebritățile, care au asistat la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, au fost revoltate de vorbele rostite de preotul Șerban Ion, cel care a oficiat slujba dinaintea dificilei despărțiri.


In articol:

La câteva zile după tragicul eveniment, reprezentantul bisericii ortodoxe a decis să vorbească.

Intr-un scurt interviu acordat jurnaliștilor de la Adevărul, preotul a ținut să se apere în fața valului de acuzații care i s-au adus, fiind convins că oamenii nemulțumiți nu au înțeles mesajul pe care el a dorit să-l transmită în timpul slujbei.

Reprezentantul bisericii a dezvăluit că este unchiul celebrului designer și că niciodată nu ar fi cutezat să rostească vorbe grele despre acesta:

„Dumnezeu ne iartă, oricât de mult am greşi, numai ca noi să ne recunoaştem greşelile; am dat un exemplu luat din Pateric: un tânăr frate de mănăstire a văzut o fată frumoasă şi a zis că el vrea să se însoare cu ea. A mers la tatăl fetii, care era preot păgân. Acesta a spus că întreabă pe dumnezeul lui (diavolul) dacă acceptă.

Diavolul i-a cerut tânărului să se lepede de Hristos, Botez şi mânăstire. „Accept”, a zis tânărul. Dar diavolul a zis tatălui „să nu i-o dai pentru că Dumnezeul lui nu l-a părăsit, este cu el”. Atunci tânărul şi-a venit în fire şi a gândit că dacă el s-a lepădat de tot ce era mai sfânt şi totuşi Dumnezeu nu l-a părăsit, atunci rămâne în mânăstire. Poate de aici au tras ei concluzia că eu am făcut aluzie la gay, căsătorii heterosexuale. Nici prin gând nu mi-a trecut aşa ceva.”, a spus preotul pentru Adevărul.

Citeste si: S-a aflat ce contin hardurile din casa lui Razvan Ciobanu! Se confirma zvonurile? "Contin imagini explicite cu barbati celebri din showbiz"

Citeste si: Ce i-a spus mama lui Razvan Ciobanu lui Catalin Botezatu inainte de inmormantare: vedeta a izbucnit in lacrimi

Citeste si: Ospatarul care a vorbit cu Razvan Ciobanu inainte de accident dezvaluie detalii socante: ce i-a cerut designer-ul inainte sa plece din restaurant

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate