Povestea CUTREMURATOARE a unui pacient ce a fost CONSTIENT in timpul a doua interventii chirurgicale!

Povestea CUTREMURATOARE a unui pacient ce a fost CONSTIENT in timpul a doua interventii chirurgicale!

Chiar daca ne este greu sa concepem ca asa ceva se poate intampla, iata cazul, unui pacient, ghinionist din fire, ce a trait, nu o data ci de doua ori aceasta experienta total neplacuta. A fost constient in timpul a doua interventii chirurgicale, chiar daca era sub efectul anesteziei. Prima data s-a intamplat la varsta de 3 ani. Desi sustine ca nu isi aminteste mai nimic din timpul operatiei stie ca ii auzea pe medici vorbind in jurul lui. Totusi, ritmul cardiac i-a crescut foarte tare iar medicii au realizat ce se intampla, astfel i-au mai administrat o doza de anestezie.

La 16 ani, a ajuns sa traiasca inca o data aceeasi experienta. In timpul unei interventii chirurgicale menite sa ii corecteze anumite probleme de respiratie, pacientul a putut auzi tot ce se intampla in jurul lui, cu atat mai mult ca a si simtit absolut tot, iar medicilor nici nu le-a trecut prin cap ce traia acesta.

"Am simtit cum chirurgul ma taie si incepe sa lucreze. Durerea a fost atat de mare incat simteam ca pentru cateva secunde imi pierd constiinta. A fost terifiant!”

Dupa ce interventia s-a incheiat, acesta nu isi mai amintea absolut nimic la cateva ore dupa ce efectul anesteziei a disparut.  Medicii au incercat sa ii verifice amintirile din timpul operatiei insa nu isi mai aducea aminte mai nimic. Cat despre durerea pe care a simtit-o, singurul lucru pe care si l-a putut aminti a fost faptul ca a simtit cum un cutit il taie. Astfel se demonstreaza faptul ca, pacientul a fost constient in timpul operatiei, chiar daca era anesteziat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate