Polițistul Constantin Popescu, scrisoare pentru părinții Raisei, fetița pe care a ucis-o pe trecerea de pietoni: „Aș da orice să pot să întorc timpul”

,
scrisoare politist catre familia raisei

Polițistul Constantin Popescu a trimis o scrisoare familiei fetiției ucise pe trecerea de pietoni

[Sursa foto: Captură YouTube, facebook Adrian Cuculis]

Polițistul Constantin Popescu, cel care a ucis o fetiță pe trecerea de pietoni, a trimis o scrisoare către familia Raisei. Ce a mărturisit bărbatul?


In articol:

Avocatul familiei Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni de polițistul Constantin Popescu, a făcut publică scrisoarea pe care acesta din urmă a trimis-o familiei. Bărbatul și-a exprimat regretul cu privire la cele întâmplate, recunoscând că greșeala pe care a făcut-o este una care cu greu va putea fi iertată. 

Scrisoarea polițistului Constantin Popescu către familia Raisei

Constantin Popescu, polițistul care a ucis o fetiță de 11 ani pe trecerea de pietoni, a luat legătura cu familia Raisei prin intermediul unei scrisori. Polițistul și-a cerut ierare părinților fetei pentru durerea pe care le-a provocat-o, mărturisind că ar face orice pentru a da timpul înapoi și a schimba lucrurile, dacă asta ar fi posibil. Cu acordul părinților Raisei, avocatul familiei, Cuculis Adrian, a făcut publică scrisoarea. 

În rândurile pe care le-a așternut pe hârtie, polițistul care a omorât o fetiță de 11 ani pe trecerea de pietoni s-a oferit să le ofere un sprijin financiar părinților Raisei, asta dacă vor accepta acest lucru.

„Îndurerată familie, nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi, dar... Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin acest tragic eveniment. Nu pot să mai fac nimic, aș da orice să pot să întorc timpul, orice! Pot doar în acest momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat.

Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca pe un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare. Am greșit, am greșit și nu știu ce pot să mai fac. Îmi trec multe gânduri și oricât de mult aș scrie, tot aici revin, regret enorm cele întâmplate și aș da orice să pot să mă întorc și să îndrept ce am făcut. Mă opresc aici, pentru că indiferent cât și ce aș mai spune nu va îndrepta ce am făcut. Aș dori, dacă se poate, să vă trimit un ajutor pentru înmormântare. Orice pot să ofer, o voi face. Sincere regrete”, a scris polițistul.

Polițistul care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni speră ca familia Raisei să poată, în viitor, să îl privească doar ca pe un om care a greșit foarte mult și nu ca pe un criminal.

Citeste si: Frățiorul Raisei, fetița spulberată pe trecerea de pietoni de către un polițist, pune întrebări sfâșietoare despre sora lui. Ce îi spun părinții

,

Citeste si: Polițistul care a ucis pe trecerea de pietoni o fetiță a făcut primele declarații. De ce nu i-a acordat primul ajutor Raisei. Adevăratul motiv pentru care și-a schimbat geaca

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

A izbucnit scandalul! Ce s-a întâmplat între avocatul familiei Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni și polițiștii de la secție

Gărzile Revoluţionare iraniene au reţinut două petroliere greceşti / Iranienii se răzbună după ce grecii au reținut un petrolier iranian ca să îl predea SUA

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Trecerea de pietoni pe care a fost ucisă Raisa nu a fost nici acum revopsită. Motivul pentru care oamenii vin la locul accidentului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies