Pile electrice unghii- care sunt criteriile de care trebuie să se țină cont în alegerea acestora?

Author: Diana Tilă

Adori să ai grijă de unghiile tale, fie că ești începătoare, fie că ești deja profesionistă? Sau poate că preferi să mergi la un salon pentru a avea grijă de ele? În orice caz, trebuie să știi că modelele de pile electrice unghii sunt cele care îți vor facilita viața.

Dar, este important să se știe care sunt criteriile de care trebuie să se țină cont în alegerea acestora.

Puterea și viteza. Sunt două criterii foarte importante de care trebuie să se țină cont. Sunt importante deoarece sunt cele care vor reflecta eficiența lor.

În acest caz, puterea se referă la viteza în rotații pe minut, astfel că, aceasta cu cât este mai mare, cu atât dispozitivul este mai puternic.

Dacă folosirea unei pile electrice unghii este personală și nu profesională, atunci un model care merge

până la 20.000 rpm va fi perfect. Dacă, în schimb, se dorește să se îndepărteze pielea moartă sau reziduurile, de exemplu, trebuie să se opteze pentru un dispozitiv cu performanțe mai mari.

Daca ești profesionistă, o pilă electrică de unghii cu o capacitate de minim 30.000 rpm va fi ideală.

Numărul de viteze pe care îl dețin pilele electrice de unghii stau drept dovadă pentru polivalența lor.

Există mai multe tipuri de unghii. Unele dintre ele sunt mai fragile, altele mai groase deci este important să se poată schimba vitezele pentru a nu se distruge unghiile.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

Sensul de rotație. Sensul de rotație este un alt lucru important. Este deci important să se aleagă o pilă electrică unghii cu un

sens dublu de rotație. De ce? Sensul de rotație de bază se face în sensul acelor de ceasornic, acest sens fiind potrivit pentru persoanele care sunt dreptace. Dar, nu este potrivit pentru stângaci, fiind destul de dificilă manipularea unei pile electrice cu acest sens. O pilă cu un sens dublu va permite persoanelor stângace să configureze sensul de rotație.

Greutatea și zgomotul. Nimănui nu îi place să asculte zgomotul scos de pila electrică unghii pentru mai mult timp. Este deci necesar să se aleagă un aparat care nu scoate un zgomot prea mare.

Dacă utilizarea este profesională, este de la sine înțeles că toți clienții cu siguranță că nu își vor dori să audă un bâzâit continuu în timpul lor de relaxare, motiv pentru care zgomotul este un criteriu care nu trebuie luat cu ușurință.

SUA împotriva Binance dezvaluie unul dintre cele mai prost păstrate secrete Crypto

În mod similar, trebuie să se ia în considerare achiziționarea unei pile electrice de unghii cât mai ușoare, astfel încât utilizarea acesteia să nu devină complicată după o perioadă lungă de manichiură sau pedichiură. De asemenea, va fi mai ușor să transporți șlefuitorul din mers dacă nu este greu și ocupă puțin spațiu.

Designul aparatului. Designul aparatului este un alt lucru important de care ar trebui să se țină cont. Poate influența și practicitatea sa. Trebuie deci să se aleagă un aparat compact, lejer și din cel mai calitativ material.

Accesoriile. Nu trebuie să se cumpere cea mai completă pilă electrică de unghii. Este de ajuns dacă se aleg accesoriile în funcție de nevoi. Dar, să fie cât mai calitative.

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”