Piercingul in zone intime, secretele extravagantei estetice. Cat de mult doare si cat costa placerea?

Siguri de efectele pleziriste sau pur si simplu curiosi, tot mai multi tineri apeleaza la infrumusetarea metalica a unor zone la care doar cei privilegiati au acces.

Se ia o tija care nu trebuie sa depaseasca grosimea de 1,6 milimetri... Intai de a analiza aceasta zona gri, tabu, a optimizarilor metalice, trebuie sa spunem ca piercingul nu a fost, dintotdeauna, un narav al varstei ori materializarea teribilismului in locuri mai mult sau mai putin vizibile.

Nu, nu a fost asa. Obiceiul este vechi de peste 5.000 de ani. In insula Borneo, de pilda, piercingul genital a fost confirmat in randul barbatilor, care isi implantau oase subtiri in gland. Chiar si in vechea Kamasutra, textul sanscrit care stabilea regulile dragostei si ale senzualitatii in societatea hindusa, se „vorbeste“ despre impodobirea cu bijuterii.
Cardiacii spun „Nu!“

Citeste si: O BOALĂ nemiloasă face ravagii în România. Multe spitale nu vor să se ocupe de ei - capital.ro

Desi sexologii si amatorii de provocari recomanda aceasta practica, spunand ca efectul este, ca-n reclamele la iaurt, placerea garantata, majoritatea medicilor avertizeaza ca riscurile la care se expun aceste persoane trebuie cunoscute cu necesitate. Sa le luam la mana. Persoanele care se expun la cele mai mari pericole dezvelindu-si zonele intime intru realizarea piercingului sunt cele cu insuficienta cardiaca si cele lipsite de imunitate.

Orice persoana care a suferit o operatie pe cord sau are un defect congenital de inima ar trebui sa faca o vizita medicului inaintea angajatului la salon. De altfel, apriori este recomandat un tratament antibiotic, pentru a preveni o eventuala inflamatie, intrucat inteparea pielii poate cauza o inflamatie a peretului interior al inimii (endocardita). Un grad ridicat de imbolnavire a fost identificat in randul persoanelor cu diabet ori care urmeaza un tratament sub corticoterapie. In plus, este binecunoscut faptul ca persoanele alergice la nichel ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a intra in salonul de piercing.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies