Peste 30 de atacuri armate au avut loc în mai puțin de 30 de zile în SUA! Cel puțin 26 de persoane au fost ucise și rănite

Author: Lavinia Medrea

Cel puțin 26 de persoane au fost ucise și rănite

Sursa: Twitter @mailandguardian/@EndTimeHeadline

În decurs de 24 de zile, în SUA, au avut loc 33 de atacuri armate. În ultimele 24 de ore, bilanțul a ajuns la 26 de morți și răniți.

Un bărbat de origine asiatică a intrat înarmat într-o fermă de ciuperci unde a fost angajat și a împușcat tot ce a văzut în fața ochilor.

Patru persoane au decedat în urma acestui atac. La câteva minute distanță, același atacator a tras în sediul unei firme de transport, unde au murit trei persoane. Ulterior, după câteva ore, bărbatul în vârstă de 67 de ani s-a oprit cu mașina în faţa unei secţii de poliţie şi a fost prins.

Peste 30 de atacuri armate în 24 de zile în SUA 

Tot lângă San Francisco, în Oakland, șapte persoane au fost grav rănite iar una a fost ucisă în timpul filmării unui videoclip, într-o benzinărie.

Într-o şcoală din Iowa, un adolescent de 18 ani înarmat a intrat într-o sală de clasă şi a dar drumul la foc. Doi elevi, cu vârste între 16 şi 18 ani, au murit, iar un profesor a fost rănit.

Citește și: În ce stare se află profesoara care a fost împușcată de un elev în vârstă de șase ani. Ce riscă băiatul după fapta lui

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Nu ştiu exact ce s-a întâmplat. Ştiu doar că nişte copii au venit aici şi au împuşcat alţi copii”, a declarat un martor.

Atacurile au continuat și la Chicago, unde doi oameni au decedat, iar alți trei au fost grav răniți, după ce mai mulți bărbați cu arme au început să tragă într-un apartament. În Kansas, trei polițiști au fost împușcați, dar au scăpat cu viață.

„Sunt pur și simplu prea multe arme în această țară și trebuie să se facă o schimbare”, a declarat Dave Pine, președintele Consiliului de supraveghere al comitatului San Mateo.

Citește și: Motivul pentru care un copil în vârstă de șase ani și-a împușcat profesoara. Femeia are răni care îi pun viața în pericol

LIVE UPDATE Ziua 281 de război în Ucraina. Germania va transfera sistemul antiaerian Patriot la Kiev. Zelenski: ”Toate generațiile de ucraineni îi vor mulțumi cancelarului Scholz”

Un tânăr a reușit să împiedice un atacator să facă un masacru

Un tânăr a avut curajul de a interveni și de a opri un atacator să facă un masacru la periferia metropolei Los Angeles. Acesta i-a smuls arma din mână unui bărbat în vârstă de 72 de ani, care intrase într-o sală de dans pentru a porni focul și a ucide pe toată lumea. Cu jumătate de oră înainte, atacatorul a ucis 11 oameni, în timpul unei petreceri de Anul Nou Chinezesc.

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies